مواد مورد نياز :
هندوانه كوچك :يك عدد
شير :يك ليوان
نشاسته :يك قاشق غذاخوري
شكر :يك قاشق غذاخوري
دو قاشق غذاخوري گلاب
شيوه پخت:
1 ـهندوانه را تميز بشوييد .
2 ـ هندوانه را با پوست به برش هاي كوچك درآوريد .
3 ـ شير و نشاسته را با هم مخلوط كرده ، ظرف محتوي آن را روي حرارت قرار دهيد .
4 ـ يك قاشق شكر به مخلوط شير و نشاسته افزوده ، آرام آرام هم بزنيد (حرارت كم) غليظ شود . يك قاشق گلاب به آن اضافه كنيد.
5 ـ برش هاي هندوانه را داخل ظرف مناسب قرار دهيد .
6 ـ سس را روي هندوانه ها بريزيد .
7ـ ظرف را به مدت 20 تا 30 دقيقه داخل يخچال قرار داده ، سپس ميل كنيد .
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي،شماره 80.