? مواد لازم:
? عدس: 225 گرم (يك فنجان)
? روغن آفتابگردان: 15 ميليليتر (1 قاشقغذاخوري)
? پياز متوسط: 2 عدد كاملا خرد شده
? تره فرنگي: 1 ساقه كاملا خرد شده
? هويج: 2 عدد خرد شده
? ساقه كرفس: 2 عدد خرد شده
? گوشت گوساله: 115 گرم
? برگ بو: 2 عدد
? آب: 6 فنجان
? جعفري تازه خرد شده: 2 قاشق چايخوري
? كالباس خشك: 225 گرم
? نمك و فلفل سياه: به ميزان كافي
? طرز تهيه:
عدسها را با آب سرد كاملا بشوييد. آب را درقابلمهاي بريزيد تا به جوش آيد. در ظرفديگري پياز را به مدت 5 دقيقه تفت دهيد تا نرمشود. تره فرنگي، هويج، كرفس، گوشت و برگ بورا اضافه كنيد. عدسها را اضافه كرده و سپس همهمخلوط را در آب جوش بريزيد و بگذاريد آرامبپزد. كف روي سوپ را بگيريد و وقتي به قل قلافتاد، درب آن را نيمه باز كنيد وبه مدت 45 تا50 دقيقه اجازه دهيد بپزد. تكههاي گوشت را ازسوپ بيرون بياوريد وبه قطعات كوچك ببريد وچربيهاي آن را جدا كنيد.
گوشت، جعفري، كالباس خرد شده، ادويه، نمك وفلفل را به سوپ اضافه كنيد و سپس 2 الي 3دقيقه بچوشانيد و بعد برگ بو را در آوريد و سوپرا در ظرف مورد نظر سرد كنيد و روي آن را باجعفري تازه تزيين كنيد.
منبع:www.vista.ir /ع