? مواد لازم:
? نان تست:2 تكه
? شير جوشيده:يك سوم پيمانه
? پياز متوسط:2 عدد
? كره:يك سوم پيمانه
? جعفري:100 گرم
? پنير گوداي رنده شده:75 گرم
? گوشت چرخ كرده:450 گرم
? جوز هندي:1 قاشق چايخوري
? تخم مرغ آبپز:4 عدد
? آرد سوخاري:6 قاشق سوپخوري
? گوجه رنده شده:500 گرم
? خامه:3 قاشق سوپخوري
? پودر آويشن:نصف قاشق چايخوري
? سس تند:5 تا 6 قطره
? نمك و فلفل:به ميزان لازم
? طرز تهيه:
نانها را در شير خيس كرده تا نرم شوند، سپس شير اضافه آن را بگيريد، پياز را خرد كرده و در 2 قاشق سوپخوري از كره سرخ كنيد، جعفري را شسته و نيمي از آن را خرد كنيد.
تمام اين مواد را با گوشت و پنير رنده شده به صورت خمير در آورده و نمك، فلفل و جوزهندي را به آن اضافه كرده و به 4 قسمت تقسيم كنيد.تخم مرغها را پوست گرفته و هر يك را با يك قسمت از گوشت چرخ كرده بپوشانيد و به فرم تخم مرغ درآوريد.سپس روي آن پودر فلفل زده و در آخر در آرد سوخاري بغلتانيد.كوفتهها را در باقيمانده كره حدود 10 دقيقه سرخ كنيد و گوجهفرنگي رنده شده را روي حرارت هم بزنيد و پس از يكنواخت شدن به آن، خامه، آويشن، سس تند، نمك و فلفل را اضافه كنيد.سس را در ظرفي ريخته و كوفتهها را كه قبلا نصف كردهايد، روي آن قرار دهيد و با باقي جعفريها آن را تزيين كرده و ميل كنيد.
منبع:www.vista.ir /ع