جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ اسپاگتي
-(4 Body) 
سوپ اسپاگتي
Visitor 286
Category: دنياي فن آوري
براي تهيه اين اسپاگتي دلچسب، نيازي به پختن رشته ها درآب جوش نيست، کافي است که پاستا را در سس آبدار و پر ادويه آن بپزيد و آن را در کاسه هاي سوپخوري سرو کنيد.
? مواد لازم براي شش نفر:
450 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربي (ترجيحا گوساله)
1 عدد پياز متوسط، خرد شده،
1 عدد فلفل دلمه اي کوچک، خرد شده
1 ساقه کرفس خرد شده
1 هويج متوسط، خرد شده
1 قاشق چايخوري سير ريز خرد شده
400 گرم گوجه فرنگي پخته ريز خرد شده و جوشيده (همراه با آب آن)
2 و نيم پيمانه آب
400 گرم سس اسپاگتي
1 قاشق سوپخوري شکر
1/2 قاشق چايخوري ادويه ايتاليايي (ترکيبي از اورگانو، ريحان، فلفل قرمز، رزماري و گاهي پودر سير)
1/2 قاشق چايخوري نمک
1/4 قاشق چايخوري پودر فلفل سياه، اندکي فلفل قرمز و 60 گرم اسپاگتي (پاستاي رشته اي) خشک(اسپاگتي ها را به قطعات کوچک بشکنيد).

سوپ اسپاگتي

? روش تهيه:
گوشت، پياز، فلفل سبز، کرفس، هويج و سير را در يک قابلمه بزرگ و برروي حرارت متوسط بپزيد تا سبزيجان نرم شده و گوشت تغيير رنگ دهد. مواد را به طور مرتب بهم بزنيد. سپس چربي هاي اضافه آن را بگيريد. گوجه فرنگي هاي جوشيده را همراه با آب آن به اين مخلوط اضافه کنيد. آب، سس اسپاگتي، شکر، ادويه ايتاليايي، پودر فلفل و فلفل قرمز را نيز به مواد بيفزاييد. مخلوط را به دماي جوش برسانيد. اسپاگتي را اضافه کرده، سپس حرارت را کم کنيد تا مواد به آرامي بجوشند. درب قابلمه را نبنديد و بگذاريد مواد داخل آن به مدت 12 تا 15 دقيقه يا تا زماني که اسپاگتي نرم و پخته شود، بجوشد. سپس سوپ را در کاسه هاي مورد نظر کشيده و سرو کنيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image