مواد لازم:
تره فرنگي: 3 ساقه
آب مرغ: 1/5 ليتر
هويج ريز خرد کرده: يک دوم پيمانه
آب: 2 پيمانه
آرد: 2 قاشق سوپخوري
کره: 50 گرم
نمک و فلفل: به ميزان لازم
آبليمو: 2 قاشق سوپخوري
خامه: به ميزان لازم
انرژي کل: 1500 کيلو کالري
روش تهيه:
تره فرنگي ها را شسته و قسمت سفيد رنگ آن را حلقه اي خرد کنيد و با مقداري آب مرغ روي حرارت قرار دهيد تا بپزد. هويج ها را نيز خرد نموده و با يک ليوان از آب روي حرارت بگذاريد تا پخته شود.
در اين فاصله آرد را با کره تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود. سپس باقيمانده آب مرغ را بتدريج به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود. در آخر نمک و فلفل را نيز به سس اضافه کنيد. تره فرنگي ها را با نيمي از آب خودش در ميکسر ميکس کرده و سس سفيد آماده شده را به آن اضافه کنيد. در اين مرحله هويج و آبليمو را نيز بيفزاييد و اجازه دهيد تا سوپ غليظ شود. در پايان خامه را به سوپ بيفزاييد و شعله را خاموش کنيد. سوپ را در ظرف مورد نظر ريخته و روي آن را با مقداري خامه تزيين نماييد.
يادآوري: در سوپ هايي که از خامه استفاده مي شود، حتما خامه را در آخر و خارج از حرارت اضافه کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100