جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسلايس انجير
-(3 Body) 
اسلايس انجير
Visitor 271
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

انجير خشک: 350گرم
شکر: 170گرم
تخم مرغ: 1عدد
دارچين: يک دوم قاشق چايخوري
جوز هندي رنده شده: يک چهارم قاشق چايخوري
گردوي خرد شده : 85گرم
آب انگور: 2 قا شق سوپخوري
نمک: يک چهارم قاشق چايخوري
آرد سفيد گندم: 85 گرم
پودر قند: 2-1 قاشق سوپخوري براي روي شيريني

روش تهيه:
 

انجيرها را با چاقوي تيز خرد کنيد و در ظرفي شکر، تخم مرغ، دارچين و جوز هندي را با همزن برقي بزنيد تا شکر حل شود وتخم مرغ پف کند. سپس گردو، انجير و آب انگور را بيفزاييد و مخلوط کنيد. بيکنيگ پودر، نمک و آرد را با هم الک کرده و به مواد بيفزاييد و مخلوط نماييد. در قالب مستطيلي به ابعاد 3×20×30 سانتيمتر کاغذ روغني بيندازيد و روي آن را چرب کنيد. مواد را در قالب بريزيد و به مدت 40-35 دقيقه در طبقه وسط فري که از قبل با حرارت 180 درجه سانتيگراد از قبل گرم شده قرار دهيد تا شيريني پخته شود و روي آن طلايي شود. اجازه دهيد کيک کمي خنک شود و سپس از قالب خارج کنيد. کاغذ روغني را از آن جدا نماييد و روي آن مقداري پودر قند بپاشيد و پس از برش دادن، سرو کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image