مواد لازم:
انجير خشک: 350گرم
شکر: 170گرم
تخم مرغ: 1عدد
دارچين: يک دوم قاشق چايخوري
جوز هندي رنده شده: يک چهارم قاشق چايخوري
گردوي خرد شده : 85گرم
آب انگور: 2 قا شق سوپخوري
نمک: يک چهارم قاشق چايخوري
آرد سفيد گندم: 85 گرم
پودر قند: 2-1 قاشق سوپخوري براي روي شيريني
روش تهيه:
انجيرها را با چاقوي تيز خرد کنيد و در ظرفي شکر، تخم مرغ، دارچين و جوز هندي را با همزن برقي بزنيد تا شکر حل شود وتخم مرغ پف کند. سپس گردو، انجير و آب انگور را بيفزاييد و مخلوط کنيد. بيکنيگ پودر، نمک و آرد را با هم الک کرده و به مواد بيفزاييد و مخلوط نماييد. در قالب مستطيلي به ابعاد 3×20×30 سانتيمتر کاغذ روغني بيندازيد و روي آن را چرب کنيد. مواد را در قالب بريزيد و به مدت 40-35 دقيقه در طبقه وسط فري که از قبل با حرارت 180 درجه سانتيگراد از قبل گرم شده قرار دهيد تا شيريني پخته شود و روي آن طلايي شود. اجازه دهيد کيک کمي خنک شود و سپس از قالب خارج کنيد. کاغذ روغني را از آن جدا نماييد و روي آن مقداري پودر قند بپاشيد و پس از برش دادن، سرو کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100