مواد لازم:
گوجه فرنگي درشت: 5 عدد
جعفري ساطوري شده: 2قاشق سوپخوري
کرفس نگيني خرد شده: 1ساقه
کنسرو ماهي تن: 1قوطي
پياز نگيني خرد شده: 1عدد
فلفل دلمه اي کوچک نگيني خرد شده : 1عدد
سس مايونز: 2قاشق سوپخوري
نمک، فلفل سياه و آويشن: به مقدار لازم
آبليمو: 1 قاشق سوپخوري
انرژي کل 800 کيلوکالري
روش تهيه:
گوجه فرنگي ها را بشوييد و قسمت سر آنها را به صورت افقي برش بزنيد و کنار بگذاريد داخل شکم گوجه فرنگي ها را با قاشق کوچک يا چاقوخالي نماييد.
جعفري خرد شده را با کرفس مخلوط نموده، کنسرو ماهي تن را با چنگال خرد و با جعفري و کرفس مخلوط کنيد. سپس پياز و فلفل دلمه اي را با مواد قبل مخلوط نماييد.
حالا سس مايونز را در ظرفي بريزيد و مقداري نمک، فلفل و آويشن به آن بيفزاييد و کمي هم بزنيد.اکنون آبليمو را در سس بريزيد وپس از آنکه سس يکدست شد، آن را با مواد ماهي تن و سبزيجات مخلوط کنيد. سپس با قاشق از مواد آماده در درون شکم گوجه فرنگي بريزيد. سرگوجه فرنگي ها را به صورت مورب روي آنها قرار دهيد.حالا دلمه ها را درون ظرف مناسب سرو بريزيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100