(ويژه ي كرمانشاه)
مواد لازم براي 6-8 نفر :
روغن /به ميزان لازم
پياز /2 عدد
گوشت گوسفند خرد كرده/1 كيلوگرم
لوبيا سفيد خيسانده /500 كيلوگرم
تره ي خرد كرده /1 كيلوگرم
نمك و ادويه /به ميزان لازم
گرد ليمو /به ميزان لازم
گوجه فرنگي /3 عدد
سيب زميني خلالي وسرخ كرده/ 4 عدد
روش تهيه:
قابلمه ي مناسبي را روي اجاق قرار دهيد. قدري روغن در آن بريزيد، پياز را بيفزائيد و سرخ كنيد. آن گاه گوشت را اضافه نمائيد و تفت دهيد. سپس لوبيا و آب را درآن بريزيد و بپزيد.
حالا در تابه ي مناسبي، قدري روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد. تره را در آن تفت دهيد و همراه با نمك، ادويه و گرد ليمو به مخلوط گوشت بيفزائيد. اكنون صبركنيد تا خورش جا بيفتد. اينك درظرف مناسبي، خورش را بكشيد و اطراف آن را با گوجه فرنگي سرخ كرده و سيب زميني، تزئين کنيد و با چلو ميل نمائيد.
نكته ي خواندني
سيب زميني، سرشار از ويتامين هاي B و C است و پتاسيم فراواني دارد. بيشتر مواد غذايي مفيد موجود در سيب زميني در زير پوست آن قرار دارد. سيب زميني ها را پيش از زمان مصرف نشوئيد، چرا كه سطح مرطوب باعث فساد سيب زميني مي شود.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43 /ع