مواد لازم:
سيب زميني ريز: 700گرم
هويج متوسط: 2عدد
سرکه سفيد: 5-4 قاشق سوپخوري
سس خردل: 1قاشق سوپخوري
ماست چکيده کم چرب پاستوريزه: سه چهارم ليوان
سس مايونزکم چرب: 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل سياه: به مقدار لازم
مغز کرفس خرد شده: 3ساقه
تربچه و رقه ورقه شده درشت: 6عدد
پيازچه خرد شده درشت: 4عدد
فلفل دلمه اي قرمز خرد شده: 1عدد
انرژي کل 1100 کيلوکالري
روش تهيه:
1 ليوان نمک در ظرف آلومينيومي بريزيد. سيب زميني ها را روي آن چيده و به مدت 45-30 دقيقه روي حرارت بسيار ملايم قرار دهيد. تا سيب زميني ها به خوبي پخته شوند.
در اواخر پخت، هويج ها را روي سيب زميني ها قرار دهيد تا کمي پخته شوند. پس از پخت، سيب زميني و هويج را پوست بگيريد و خرد کنيد. در کاسه اي سرکه، سس خردل، ماست چکيده، سس مايونز، نمک و فلفل سياه را با هم مخلوط کنيد، حالا به ترتيب سيب زميني، هويج، کرفس، تربچه، پيازچه و فلفل دلمه اي را بيفزاييد و تمام مواد را به خوبي با هم مخلوط نماييد و در ظرف مناسبي بريزيد وسرو کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100