مواد لازم براي 2-4 نفر :
عدس /1 پيمانه (150 گرم)
برگ بو/3-4 عدد
آب مرغ /3 پيمانه (حدود 750 ميلي ليتر)
برنج خيس كرده /2 پيمانه (300 گرم)
پيازداغ /2 قاشق سوپخوري
آبليمو/1 قاشق سوپخوري
نمك، فلفل سياه و قرمز/به ميزان لازم
مخلوط پودركاري، زيره ي سياه و هل/1 قاشق سوپخوري
روغن مايع يا كره /50 گرم
سيرخرد كرده /4 حبه
روش تهيه :
عدس، برگ بو و قدري آب در قابلمه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق قرار دهيد تا عدس بپزد. آن گاه در قابلمه ي ديگري، آب مرغ، عدس، برنج، پياز داغ،آبليمو، نمك، فلفل، مخلوط ادويه، روغن و سير را بريزيد و روي اجاق بگذاريد و صبر كنيد تا آبش كاملاً كشيده شود. سپس برنج را به مدت 30 دقيقه دم كنيد. بعد درديس مناسبي بكشيد و ميل نمائيد.
نكته ي خواندني
براي نگهداري هل حتماً بايد از ظروف فلزي يا شيشه اي با درب بسته استفاده كرد. همچنين هل بايد در حرارت پائين نگه داشته شود، زيرا گرما باعث تبخيراسانس آن مي گردد. بهترين ظروف براي نگهداري، شيشه هاي رنگي با در بسته هستند. هل را نبايد در ظروف پلاستيكي نگهداري كرد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43 /ع