مواد مورد نياز :
سيب زميني :4 عدد
كره :يك قاشق غذاخوري
پيازچه:دو قاشق غذاخوري
نمك و ادويه :مقداري
سيب زميني :يك عدد
پياز:يك عدد
سير:يك عدد
تره:دو قاشق غذاخوري
روغن زيتون:مقداري
سس سفيد :به دلخواه
شيوه پخت :
ـسيب زميني ها را بپزيد ؛ پوست كنده و رنده كنيد.
ـ كره ، پيازچه خرد شده و نمك را به آن افروده و خوب ورز دهيد .
ـ سيب زميني را بر روي سطح صافي با وردنه باز كنيد.
ـسيب زميني ها را به صورت دايره هايي به قطر 10 سانتي متر برش بزنيد .
ـ پياز را خرد كرده ، داخل روغن تفت دهيد .
ـ سير را له كرده ، به پياز افزوده ، خوب تفت دهيد .
ـ تره خرد شده را به پياز اضافه كنيد.
ـ يك عدد سيب زميني پخته را له كرده و به مخلوط پياز اضافه كرده ، خوب هم بزنيد .
ـ مقداري نمك و ادويه به مواد بيفزاييد .
ـ مقداري از مواد را بر روي هر برش دايره اي سيب زميني قرار داده ، آن را از يك طرف جمع كنيد.
ـ با استفاده از فرچه ، مقداري روغن زيتون روي سمبوسه ها بماليد .
ـ اين سمبوسه را مي توانيد با انواع سس سفيد ميل كنيد.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي،شماره 80.