|
خانه داري بي دردسر
-(0 Body)
|
خانه داري بي دردسر
Visitor
464
Category:
دنياي فن آوري
ـ بعد از خريد ، مواد غذايي را از هم جداكنيد و قبل از هر كار ديگري دستان خود را بشوييد . ـ جهت آماده سازي مواد غذايي جهت فريزكردن ، حتماً از تخته هاي جداگانه استفاده كنيد و آن را پس از استفاده به خوبي بشوييد. ـ موادغذايي را داخل مشما فريزر ريخته ، درب آن را محكم گره بزنيد. ـروي بسته ها تاريخ بنويسيد تا بهتر بتوانيد نسبت به مصرف به موقع آن ها برنامه ريزي كنيد. ـ گفتني است گوشت خام و ماهي خام به مدت 3 ماه ، كره 6 ماه ، سبزي جات 6 ماه و نان 2 ماه در فريزر قابل نگه داري اند. ـ غذاي نيم خورده كودك را فريز نكنيد ، چه بزاق وارد شده به غذاي كودك از طريق قاشق ، موجب رشد سريع ميكروب ها مي شود . ـ اجازه ندهيد حيوانات خانگي به آشپزخانه راه يابند. ـ مواد غذايي را خيلي سريع بسته بندي نموده و فريزكنيد. ـ غذاهاي نگه داري شده را فقط يك بار گرم كنيد ؛ لذا هر بار به مقدار مورد مصرف از آن را حرارت دهيد . ـ براي گرم كردن غذا از حرارت بالا استفاده كنيد . اين عمل به از بين رفتن كامل ميكروب ها كمك مي كند. ـ اگر از مايكروويو جهت گرم كردن غذا استفاده مي كنيد ، توجه داشته باشيد كه همه قسمت هاي غذا به طور كامل گرم شود. ـ لازم است هر چند روز يك بار ظرفشويي را با مواد ضد عفوني كننده بشوييد . ـ شستشوي كامل اسكاج بعد از شستن ظرف ها لازم است . ـ بهتراست قبل از فريز كردن غذاي پخته شده ، اجازه دهيد با دماي اتاق خنك شود سپس آن را فريز نماييد. منبع:نشريه تغذيه و سلامتي،شماره 80.
|
|
|