جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خانه داري بي دردسر
-(0 Body) 
خانه داري بي دردسر
Visitor 464
Category: دنياي فن آوري
ـ بعد از خريد ، مواد غذايي را از هم جداكنيد و قبل از هر كار ديگري دستان خود را بشوييد .
ـ جهت آماده سازي مواد غذايي جهت فريزكردن ، حتماً از تخته هاي جداگانه استفاده كنيد و آن را پس از استفاده به خوبي بشوييد.
ـ موادغذايي را داخل مشما فريزر ريخته ، درب آن را محكم گره بزنيد.
ـ‌روي بسته ها تاريخ بنويسيد تا بهتر بتوانيد نسبت به مصرف به موقع آن ها برنامه ريزي كنيد.
ـ گفتني است گوشت خام و ماهي خام به مدت 3 ماه ، كره 6 ماه ، سبزي جات 6 ماه و نان 2 ماه در فريزر قابل نگه داري اند.
ـ غذاي نيم خورده كودك را فريز نكنيد ، چه بزاق وارد شده به غذاي كودك از طريق قاشق ، موجب رشد سريع ميكروب ها مي شود .
ـ اجازه ندهيد حيوانات خانگي به آشپزخانه راه يابند.
ـ مواد غذايي را خيلي سريع بسته بندي نموده و فريزكنيد.
ـ غذاهاي نگه داري شده را فقط يك بار گرم كنيد ؛ لذا هر بار به مقدار مورد مصرف از آن را حرارت دهيد .
ـ براي گرم كردن غذا از حرارت بالا استفاده كنيد . اين عمل به از بين رفتن كامل ميكروب ها كمك مي كند.
ـ اگر از مايكروويو جهت گرم كردن غذا استفاده مي كنيد ، توجه داشته باشيد كه همه قسمت هاي غذا به طور كامل گرم شود.
ـ لازم است هر چند روز يك بار ظرفشويي را با مواد ضد عفوني كننده بشوييد .
ـ شستشوي كامل اسكاج بعد از شستن ظرف ها لازم است .
ـ بهتراست قبل از فريز كردن غذاي پخته شده ، اجازه دهيد با دماي اتاق خنك شود سپس آن را فريز نماييد.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي،شماره 80.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image