مواد مورد نياز:
شلغم :يك كيلوگرم
شير:يك ليتر
عسل :يك قاشق غذاخوري
شيوه پخت :
1 ـ شلغم ها را با مقداري آب بپزيد.
2 ـ بعد از اين كه شلغم ها پخته شد ، شير را به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد با حرارت ملايم بپزد .
3 ـ شلغم را داخل شير له كنيد.
4 ـ شير و شلغم را داخل ميكسر بريزيد .
5 ـ يك قاشق غذاخوري عسل به آن اضافه كرده و مواد را ميكسر كنيد تا به صورت پوره اي نسبتاً رقيق درآيد .
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي،شماره 80.