جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني بهشتي
-(4 Body) 
شيريني بهشتي
Visitor 326
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي حدود 800 گرم:
روغن جامد /225 گرم
پودر شكر /175 گرم
آرد /450 گرم
پودر كاكائو /2 قاشق چايخوري
زعفران حل كرده/يك قاشق سوپخوري
تخم خرفه و پودر پسته براي تزئين/به مقدار لازم
زرده ي تخم مرغ براي روي شيريني/ به مقدار لازم
روش تهيه :
فر (تاون) را با دماي 180 درجه ي سانتي گراد گرم كنيد و سيني فر را، با كاغذ روغني بپوشانيد آن گاه در ظرف مناسبي، روغن و پودر شكر را با همزن برقي بزنيد تا به شكل كرم درآيد. سپس آرد را بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير شود. بعد خمير را به دو قسمت مساوي تقسيم كنيد؛ نيمي از آن را با پودر كاكائو و نيم ديگر را با زعفران مخلوط نمائيد. حالا خمير را در كيسه ي نايلوني بگذاريد و به مدت 4 ساعت در يخچال نگه داريد. اكنون خمير را با وردنه، روي سطح آرد پاشي شده، به ضخامت 1 سانتيمتر باز كنيد وبا برشگري قالب بزنيد و در سيني بچينيد. حالا روي شيريني ها زرده ي تخم مرغ بماليد و در صورت دلخواه، پودر پسته يا تخم خرفه بپاشيد. اينك سيني را به مدت 20 دقيقه در فر (تاون) بگذاريد تا شيريني بپزد و طلائي رنگ شود. سپس آن را روي پنجره ي سيمي خنك كنيد و درظرف زيبائي بچينيد.
يادآوري : براي جمع شدن خمير، آنرا خوب ورز دهيد.

شيريني بهشتي

منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image