مواد لازم براي حدود 800 گرم:
روغن جامد /225 گرم
پودر شكر /175 گرم
آرد /450 گرم
پودر كاكائو /2 قاشق چايخوري
زعفران حل كرده/يك قاشق سوپخوري
تخم خرفه و پودر پسته براي تزئين/به مقدار لازم
زرده ي تخم مرغ براي روي شيريني/ به مقدار لازم
روش تهيه :
فر (تاون) را با دماي 180 درجه ي سانتي گراد گرم كنيد و سيني فر را، با كاغذ روغني بپوشانيد آن گاه در ظرف مناسبي، روغن و پودر شكر را با همزن برقي بزنيد تا به شكل كرم درآيد. سپس آرد را بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير شود. بعد خمير را به دو قسمت مساوي تقسيم كنيد؛ نيمي از آن را با پودر كاكائو و نيم ديگر را با زعفران مخلوط نمائيد. حالا خمير را در كيسه ي نايلوني بگذاريد و به مدت 4 ساعت در يخچال نگه داريد. اكنون خمير را با وردنه، روي سطح آرد پاشي شده، به ضخامت 1 سانتيمتر باز كنيد وبا برشگري قالب بزنيد و در سيني بچينيد. حالا روي شيريني ها زرده ي تخم مرغ بماليد و در صورت دلخواه، پودر پسته يا تخم خرفه بپاشيد. اينك سيني را به مدت 20 دقيقه در فر (تاون) بگذاريد تا شيريني بپزد و طلائي رنگ شود. سپس آن را روي پنجره ي سيمي خنك كنيد و درظرف زيبائي بچينيد.
يادآوري : براي جمع شدن خمير، آنرا خوب ورز دهيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43 /ع