مواد لازم براي 4 نفر :
زرده ي تخم مرغ /1 عدد
نشاسته ي گندم /2 قاشق سوپخوري
پودر نارگيل /يك سوم پيمانه
شير/يك ليتر
شكر/120 گرم
وانيلين /يك چهارم قاشق چايخوري
پسته ي خرد كرده /به ميزان لازم
روش تهيه :
زرده ي تخم مرغ، نشاسته، پودر نارگيل و يك پيمانه از شير را در ظرف مناسبي مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. آن گاه باقيمانده ي شير و شكر را در ظرف ديگري بريزيد و بجوشانيد. حالا حرارت اجاق را ملايم كنيد و مخلوط قبلي را كم كم به شير بيفزائيد و پيوسته هم بزنيد تا فرني، صاف و يكدست و قدري غليظ شود اكنون وانيلين را به فرني اضافه كنيد و از روي اجاق برداريد. اينك فرني را درون ظرف زيبائي بريزيد و با پودر نارگيل و پسته تزئين كنيد.
نكته ي خواندني
نارگيل حاوي انواع ويتامين، فيبرغذايي، مواد معدني، آنزيم و ديگر تركيبات مي باشد. هنگام خريد نارگيل، ميوه اي را انتخاب كنيد كه سنگين باشد و هنگام تكان دادن، صداي مايع داخل آن شنيده شود، زيرا اگربدون مايع باشد، حتماً كهنه بوده و يا شيره ي محتوي آن خارج شده است.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43 /ع