جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چگونه براي رسيدن به موفقيت مسايل را تغيير دهيم؟
-(0 Body) 
چگونه براي رسيدن به موفقيت مسايل را تغيير دهيم؟
Visitor 309
Category: دنياي فن آوري
چند روز پيش جمله‌اي از يک بزرگ که پشت شيشه يک اتوبوس نوشته شده بود نظرم را جلب کرد: «خداوندا آرامشي به من عطا فرما تا بپذيرم آنچه را که نمي‌توانم تغيير دهم و شجاعتي که تغيير دهم آنچه را که مي‌توانم و دانايي که اين دو را از هم تشخيص دهم.»
اما واقعا چه چيزهايي را در زندگي بايد بپذيريم و چه مسايلي را بايد تغيير دهيم تا بتوانيم عمري طولاني داشته و از زندگي لذت ببريم؟چه مسايلي را مي‌توان تغيير داد؟از جمله بيماري‌هاي شايع به ويژه در دوران سالمندي، ناراحتي‌هاي قلبي عروقي، سکته قلبي، مغزي، پوکي‌استخوان، شکستگي، زوال عقل، افسردگي و برخي سرطان‌‌هاست. مهم‌ترين عوامل فردي دخيل در سلامت و طول عمر، وراثت است.ما از ژن‌هاي خود نمي‌توانيم فرار کنيم اما با تغيير دادن روش زندگي مي‌توانيم احتمال بروز برخي از آنها را کاهش دهيم. تحقيقاتي که روي مردم ساکن در جزيره اوکيناوا صورت گرفته نشان مي‌دهد، احتمال رسيدن سالمندان اين منطقه به 100 سالگي بالا و احتمال بروز ناراحتي‌هايي نظير بيماري‌هايي قلبي عروقي، انواع سرطان‌ها و ناراحتي‌هاي روحي رواني بسيار پايين است و دليل آن هم رژيم غذايي متعادل و کم‌چرب، ورزش، کاهش استرس به کمک مديتيشن و دعاست که مي‌تواند روند پيري را به تعويق بيندازد. انسان‌ها موجوداتي «بيو-رواني- اجتماعي»‌اند. نيازهاي ما تنها در مسايل فيزيکي، بيوشيميايي و تغذيه‌اي خلاصه نشده است. ما جنبه اجتماعي و معنوي هم داريم. اگر نيازهاي اجتماعي معنوي يا روحي‌مان را ناديده بگيريم به سلامت جسمي ما هم آسيب مي‌رسد.ما با تغيير دادن نوع تفکر و مسايلي که به آنها فکر مي‌کنيم مي‌توانيم تغييرات عظيمي در بيوشيمي مغزمان ايجاد کنيم و ميزان سروتونين را افزايش داده و افسردگي را کاهش دهيم. به کمک فعاليت‌هاي فيزيکي مي‌توانيم از بروز ناراحتي‌هاي قلبي عروقي جلوگيري کنيم و با توجه به ميزان کلسترول خون جلوي سکته‌هاي مغزي را بگيريم. هر چه از مغز بيشتر استفاده کنيم از اين ارگان حياتي بهتر محافظت کرده‌ايم. کساني که از مغرشان کار بيشتري مي‌کشند، کمتر به زوال عقل مبتلا مي‌شوند و در نهايت تحقيقات بي‌شماري نشان داده، دعا مي‌تواند سلامت را به بيماران بازگرداند.
6 ابزار مهم براي رسيدن به خوشبختي
1) ورزش 30 دقيقه ورزش 3 يا 4 مرتبه در هفته مي‌تواند در سلامت جسمي بسيار نقش مهمي ايفا کند. تحقيقات اخير نشان داده است احتمال ابتلا به ناراحتي‌هاي قلبي در زناني که کمتر از يک ساعت در هفته پياده‌روي مي‌کنند، پايين‌تر از احتمال بروز آن در زناني است که اصلا ورزش نمي‌کنند. انجام فعاليت‌هاي بدني مي‌تواند از بروز پوکي استخوان جلوگيري کرده و حتي به بهبود آن کمک کند و در عين حال که از شکستگي استخوان‌ها در سالمندي پيشگيري مي‌کند، احساس سلامت را به فرد بازمي‌گرداند.
2) تغذيه و وزنتنها راه سالم ماندن انسان دانه بر چيدن است نه پرخوري کردن. مصرف وعده‌هاي غذايي کم به همراه ميوه و سبزي زياد مي‌تواند به سالم بودن‌مان کمک کند. اسيدهاي چرب امگا 3 که در ماهي و روغن آن وجود دارد و فلاونوييدها که در ميوه و سبزي موجود است، مي‌تواند از بروز ناراحتي‌هاي قلبي و انواع سرطان‌ها بکاهد. نيازهاي متابوليک انسان با افزايش سن کاهش مي‌يابد، پس ضروري است که در دوران سالمندي ميزان کالري دريافتي را کاهش ‌دهيم. با مصرف بيشتر سوپ و کمتر دسر مي‌توانيم وزن خود را کاهش دهيم و با کمک عادات خوب غذايي از چاق شدن پيشگيري کنيم.
3) روابط اجتماعيبهترين راه براي سالم بودن تلاش براي داشتن يک رابطه صميمي است. پس براي برقراري يک رابطه با فردي که به او علاقه داريد، تلاش کنيد.فردي که به او اعتماد داريد و مي‌توانيد غم و شادي خود را با او شريک شويد.مطالب زيبا و جالب بخوانيد و بشنويد. براي هم داستان‌هاي خنده‌دار تعريف کنيد و حداقل يک بار در روز با هم بخنديد.
4) دعا و مديتيشنبه محيطي آرام و دوست‌داشتني برويد. نفس عميق بکشيد و به هيچ‌چيز فکر نکنيد.از خودتان راضي باشيد.اگر هنوز موفق نشده‌ايد بفهميد چرا متولد شده‌ايد و روي زمين چه مي‌کنيد، با افراد دانا صحبت کنيد يا قرآن بخوانيد. به گروهي از افراد بپيونديد که در رابطه با اعتقاداتشان صحبت مي‌کنند. به اين ترتيب به اهميت دعا ونيايش پي خواهيد برد.
5) رهايي از استرسگرچه داشتن مقداري استرس در زندگي ضروري است اما استرس زياد و دايمي مي‌تواند نابود کننده باشد.هميشه بايد حد تعادل را نگه داشت.زندگي مثل يک کيک بزرگ است که حتي اگر چهره‌اي جديد داشته باشد يا مزه‌اي تازه به هر حال شيرين است و مي‌توانيد از آن لذت ببريد.
6) ترک سيگاراگر داريد سعي مي‌کنيد تمامي اين موارد را رعايت کنيد تا در کمال سلامت عمري طولاني داشته باشيد، سيگار را هم کنار بگذاريد. 24ساعت پس از ترک سيگار، احتمال بروز ناراحتي‌هاي قلبي عروقي کاهش شديد پيدا مي‌کند و بار ديگر که به پزشک مراجعه کنيد، متوجه مي‌شويد فشارخون، ميزان کلسترول و تري‌گليسيريد در وضعيت طبيعي است. اگر الکل مصرف مي‌کنيد آن را کنار بگذاريد تا انواع سرطان‌ها از شما فاصله بگيرند.وقتي استرس، سيگار و الکل را از خود دور کرده و به ورزش، تغذيه درست ونيايش و روابط اجتماعي روي آوريد، مملو از انرژي شده و از زندگي و ساعات عمرتان لذت خواهيد برد.
منبع:www.salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image