(Herb Popovers)
مواد لازم براي 4 عدد:
تخم مرغ/3 عدد
شير/1 پيمانه (250 ميلي ليتر)
كره/30 گرم
آرد/85 گرم
نمك/يك چهارم قاشق چايخوري
سبزي معطر خرد كرده /2 قاشق سوپخوري
روش تهيه :
ابتدا فر (تاون) را با دماي 220 درجه سانتيگراد گرم كنيدو 4 كاسه ي نسوز به گنجايش 250 ميلي ليتر را چرب كنيد.
آن گاه تخم مرغ ها را در كاسه ي مناسبي بشكنيد و با همزن برقي بزنيد تا حجم آن دو برابر، و رنگ آن روشن شود. بعد شير و كره ي نرم را بيفزائيد و با هم مخلوط كنيد.
اكنون آرد، نمك و سبزي را به مايه اضافه كنيد و مايه رادرون كاسه ها بريزيد؛ به گونه اي كه نيمي از سر آن ها خالي بماند. حالا كاسه ها را در سيني بچينيد و به مدت تقريبي 30 دقيقه در فر بگذاريد. تا پاپ اُور طلائي رنگ شود.
يادآوري : سبزي معطر شامل ـ ريحان، گشنيز و شويد ـ است.
نكته ي خواندني
زرده ي تخم مرغ، منبع غني ازآهن و ويتامين هاي A و D است. سفيده تخم مرغ نيز حاوي پروتئيني با كيفيت بالا مي باشد. تخم مرغ همچنين حاوي ويتامين هاي گروه B،كلسيم و منيزيم است.
منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 43 /ع