جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پلوي اگه( ترکيه)
-(2 Body) 
پلوي اگه( ترکيه)
Visitor 318
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
برنج / 2 پيمانه
نمک / به مقدار لازم
روغن زيتون / 2-3 قاشق سوپخوري
پياز / 1 عدد
فلفل دلمه اي / 1 عدد
سير / 2 حبه
پيازچه / 2 ساقه
پودر کاري / 1 قاشق چايخوري
آب مرغ / 3 پيمانه( بسته به نوع برنج متفاوت مي باشد)
گوجه فرنگي / 2 عدد
جعفري خرد شده /2 قاشق سوپخوري
دانه فلفل سياه / 4 عدد
روش تهيه:

 پلوي اگه( ترکيه)

برنج را به مدت 1 ساعت با آب ولرم و نمک بخيسانيد. سپس آب آن را خارج نماييد و کنار بگذاريد. روغن زيتون را در ظرف بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود. آنگاه پياز را خرد کنيد و تفت دهيد. فلفل سبز خرد شده، سير رنده شده، پيازچه خرد شده، پودر کاري و مقداري نمک را نيز به آن اضافه نماييد.
در قابلمه اي مناسب، آب مرغ را بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد. حالا برنج را در آب مرغ بريزيد و سبزيجات تفت خورده را به آن بيفزاييد. اکنون حرارت را ملايم کنيد و حدود 20 دقيقه برنج را طبخ نماييد. بعد از اين زمان نيمي از گوجه فرنگي و جعفري را به برنج اضافه کنيد و هم بزنيد و برنج را به صورت کته دم نماييد. در پايان، برنج را در ديس بکشيد و بقيه گوجه فرنگي و جعفري را روي پلو بريزيد و با دانه هاي فلفل تزئين کنيد.
منبع:دنياي تغذيه، شماره 101.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image