مواد لازم:
برنج / 2 پيمانه
نمک / به مقدار لازم
روغن زيتون / 2-3 قاشق سوپخوري
پياز / 1 عدد
فلفل دلمه اي / 1 عدد
سير / 2 حبه
پيازچه / 2 ساقه
پودر کاري / 1 قاشق چايخوري
آب مرغ / 3 پيمانه( بسته به نوع برنج متفاوت مي باشد)
گوجه فرنگي / 2 عدد
جعفري خرد شده /2 قاشق سوپخوري
دانه فلفل سياه / 4 عدد
روش تهيه:
برنج را به مدت 1 ساعت با آب ولرم و نمک بخيسانيد. سپس آب آن را خارج نماييد و کنار بگذاريد. روغن زيتون را در ظرف بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود. آنگاه پياز را خرد کنيد و تفت دهيد. فلفل سبز خرد شده، سير رنده شده، پيازچه خرد شده، پودر کاري و مقداري نمک را نيز به آن اضافه نماييد.
در قابلمه اي مناسب، آب مرغ را بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد. حالا برنج را در آب مرغ بريزيد و سبزيجات تفت خورده را به آن بيفزاييد. اکنون حرارت را ملايم کنيد و حدود 20 دقيقه برنج را طبخ نماييد. بعد از اين زمان نيمي از گوجه فرنگي و جعفري را به برنج اضافه کنيد و هم بزنيد و برنج را به صورت کته دم نماييد. در پايان، برنج را در ديس بکشيد و بقيه گوجه فرنگي و جعفري را روي پلو بريزيد و با دانه هاي فلفل تزئين کنيد.
منبع:دنياي تغذيه، شماره 101.