مواد لازم براي يك نفر :
روغن / 50 گرم
بلدرچين / 1 عدد
پياز كوچك و خرد كرده / 1 عدد
نمك و فلفل / به ميزان لازم
زعفران / به ميزان لازم
آب / به ميزان لازم
روش تهيه
قابلمه ي مناسبي روي اجاق بگذاريد . روغن را در آن بريزيد و بلدرچين را در آن سرخ كنيد تا طلائي رنگ شود. آن گاه پياز را بيفزائيد و پس از يكي دو دقيقه تفت دادن ، نمك ، فلفل ، زعفران و آب را اضافه كنيد و در قابلمه را بگذاريد تا بلدرچين بپزد و آبش كشيده شود. اكنون سس پرتقال را روي بلدرچين بريزيد و در حدود 8 دقيقه ديگر آن را روي حرارت ملايم نگه داريد. اينك بلدرچين را درون پوسته ي پرتقال بگذاريد ، در ظرف مناسبي قرار دهيد و سس رويش بريزيد.
مواد لازم سس پرتقال :
كره / 25 گرم
آرد / 1 قاشق سوپخوري
آب پرتقال / 250 ميلي ليتر
خلال پرتقال شيرين شده / 1 قاشق سوپخوري
شكر / 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه
در تابه ي كوچكي ، كره را آب كنيد و آرد را در آن تفت دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود . آن گاه ، آب پرتقال را بيفزائيد و روي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا سس غليظ شود . بعد از روي حرارت برداريد . اينك خلال پرتقال و شكر را با آن مخلوط كنيد . حالا سس آماده ي مصرف مي باشد .
منبع:آشپز باشي ش 42