جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بلدرچين با سس پرتقال(ويژه ي فرانسه)
-(7 Body) 
بلدرچين با سس پرتقال(ويژه ي فرانسه)
Visitor 447
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي يك نفر :
روغن / 50 گرم
بلدرچين / 1 عدد
پياز كوچك و خرد كرده / 1 عدد
نمك و فلفل / به ميزان لازم
زعفران / به ميزان لازم
آب / به ميزان لازم

بلدرچين با سس پرتقال(ويژه ي فرانسه)

روش تهيه
قابلمه ي مناسبي روي اجاق بگذاريد . روغن را در آن بريزيد و بلدرچين را در آن سرخ كنيد تا طلائي رنگ شود. آن گاه پياز را بيفزائيد و پس از يكي دو دقيقه تفت دادن ، نمك ، فلفل ، زعفران و آب را اضافه كنيد و در قابلمه را بگذاريد تا بلدرچين بپزد و آبش كشيده شود. اكنون سس پرتقال را روي بلدرچين بريزيد و در حدود 8 دقيقه ديگر آن را روي حرارت ملايم نگه داريد. اينك بلدرچين را درون پوسته ي پرتقال بگذاريد ، در ظرف مناسبي قرار دهيد و سس رويش بريزيد.
مواد لازم سس پرتقال :
كره / 25 گرم
آرد / 1 قاشق سوپخوري
آب پرتقال / 250 ميلي ليتر
خلال پرتقال شيرين شده / 1 قاشق سوپخوري
شكر / 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه
در تابه ي كوچكي ، كره را آب كنيد و آرد را در آن تفت دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود . آن گاه ، آب پرتقال را بيفزائيد و روي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا سس غليظ شود . بعد از روي حرارت برداريد . اينك خلال پرتقال و شكر را با آن مخلوط كنيد . حالا سس آماده ي مصرف مي باشد .
منبع:آشپز باشي ش 42
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image