? مواد لازم براي 4 نفر:
? 225 گرم يا يک و يکچهارم پيمانه بلغور گندم
? يک عدد تره فرنگي (قسمت سر آن)
? يک عدد فلفل قرمز کوچک (ريز خرد شود)
? يک عدد ساقه کرفس
? 30 ميليليتر يا 2 قاشق سوپخوري روغن زيتون
? پوست رندهشده 2 عدد ليموترش کوچک
? آب 2 عدد ليموترش
? 6 تا 8 عدد پيازچه (خرد شود)
? 6 قاشق سوپخوري نعناي تازه خردشده
? 6 قاشق سوپخوري جعفري تازه خردشده
? يک عدد انار (دان شده)
? نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
طرز تهيه
1. ابتدا کاسه بلورياي آماده کرده و بلغور گندم را در آن بريزيد. روي بلغور را با آب سرد بپوشانيد و 30 دقيقه صبر کنيد تا خيس بخورد.
2. بلغور خيسخورده را بعد از طي شدن اين مدت داخل صافي دانهريزي، آبکشي کنيد و با قاشق سطح بلغور را فشار دهيد تا آب اضافي آن نيز از صافي خارج شود.
3. قسمت سر ترهفرنگي را به صورت طولي نصف کرده و با چاقوي تيز به صورت خلالهاي ريز درآوريد. ساقه کرفس را نيز با چاقو خرد کنيد.
4. حالا کاسه بزرگي آماده کرده و تمام مواد لازم را در آن بريزيد و خوب با هم مخلوط کنيد. سپس مخلوط را به مدت نيم ساعت کنار بگذاريد تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بيفتد. پس از اين مدت آن را در ظرف موردنظر براي سرو بريزيد. اين سالاد را با نان و کاهو سرو ميکنند.
منبع: www.vista.ir