جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد تبوله ‌با انار و نعنا
-(0 Body) 
سالاد تبوله ‌با انار و نعنا
Visitor 323
Category: دنياي فن آوري

? مواد لازم براي 4 نفر:
 

? 225 گرم يا يک و يک‌چهارم پيمانه بلغور گندم
? يک عدد تره فرنگي (قسمت سر آن)
? يک عدد فلفل قرمز کوچک (ريز خرد شود)
? يک عدد ساقه کرفس
? 30 ميلي‌ليتر يا 2 قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون
? پوست رنده‌شده 2 عدد ليموترش کوچک
? آب 2 عدد ليموترش
? 6 تا 8 عدد پيازچه (خرد شود)
? 6 قاشق سوپ‌خوري نعناي تازه خردشده
? 6 قاشق سوپ‌خوري جعفري تازه خردشده
? يک عدد انار (دان شده)
? نمک و فلفل سياه به مقدار لازم

طرز تهيه
 

1. ابتدا کاسه بلوري‌اي آماده کرده و بلغور گندم را در آن بريزيد. روي بلغور را با آب سرد بپوشانيد و 30 دقيقه صبر کنيد تا خيس بخورد.
2. بلغور خيس‌خورده را بعد از طي شدن اين مدت داخل صافي دانه‌ريزي، آبکشي کنيد و با قاشق سطح بلغور را فشار دهيد تا آب اضافي آن نيز از صافي خارج شود.
3. قسمت سر تره‌فرنگي را به صورت طولي نصف کرده و با چاقوي تيز به صورت خلال‌هاي ريز درآوريد. ساقه کرفس را نيز با چاقو خرد کنيد.
4. حالا کاسه بزرگي آماده کرده و تمام مواد لازم را در آن بريزيد و خوب با هم مخلوط کنيد. سپس مخلوط را به مدت نيم ساعت کنار بگذاريد تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بيفتد. پس از اين مدت آن را در ظرف موردنظر براي سرو بريزيد. اين سالاد را با نان و کاهو سرو مي‌کنند.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image