مواد لازم:
کره: 60گرم
پيازچه بزرگ: 4عدد ساطوري
آب مرغ: به ميزان لازم
نعنا: 4قاشق غذاخوري و چند برگ براي تزيين
شير: 500ميلي ليتر
نمک و فلفل: به ميزان لازم
خامه: کمي براي تزيين
طرز تهيه:
کره را در يک قابلمه متوسط داغ کرده و پيازچه را به مدت 3تا5دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود. نخود فرنگي ،آب مرغ و نعنا را به پيازچه اضافه کرده و حدود 30دقيقه روي حرارت متوسط آن را بپزيد تا نخودفرنگي کاملا نرم شود.سوپ را به همراه شير در يک غذاساز ريخته و آن را مخلوط کنيد تا کاملا صاف و يکدست شود.سوپ را به قابلمه اصلي برگردانده و روي حرارت قرار دهيد.نمک و فلفل آن را اندازه کنيد.سوپ گرم شده را در کاسه ريخته و با برگ نعنا و خامه تزيين کنيد.
نکته::
1.اين دستور 55گرم کربوهيدرات،25گرم پروتئين،75گرم چربي و 995کيلو کالري انرژي دارد.
2.زمان پخت براي نخود فرنگي منجمد حدود 15دقيقه است.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68