جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ بوقلمون
-(2 Body) 
سوپ بوقلمون
Visitor 296
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

کره: 50گرم
روغن: يک قاشق غذاخوري
پياز بزرگ: يک عدد نگيني شده
سينه بوقلمون: 500گرم خرد شده
سير: 2حبه ساطوري
آب: به ميزان لازم
گوجه فرنگي: 4عدد پوره شده
پودر سوپ آماده مرغ: يک دوم بسته
مخلوط کرفس ،هويج،قارچ،پيازچه،بروکلي: حدود 3پيمانه
اورگانو،ريحان: مجموعا يک و يک دوم قاشق مرباخوري
فلفل: به مقدار لازم
نودل: يک پيمانه

طرز تهيه:

کره و روغن را گرم کرده و پياز را اضافه کنيد تا کمي سبک شود. سپس سينه بوقلمون را به همراه سير به آن بيافزاييد و چند ثانيه تفت دهيد ،آب را اضافه کرده و در اواسط پخت ،گوجه فرنگي و سوپ مرغ را اضافه کنيد و اجازه دهيد تا سينه بوقلمون بپزد. در صورت تمايل سبزيجات خرد شده را کمي تفت داده و بلافاصله به مواد فوق اضافه کنيد. در آخر اورگانو، ريحان، فلفل و نودل را اضافه کرده و بعد از 5دقيقه در سوپخوري بکشيد.

نکته::

1.اين دستور 150گرم کربوهيدرات،110گرم پروتئين،80گرم چربي و 1760کيلو کالري انرژي دارد.
2.گوشت بوقلمون به دليل داشتن اسيد آمينه تريپتوفان که پيش ساز سروتونين در بدن مي باشد شادي آور است و براي بيماران ام.اس بسيار مفيد مي باشد.
3.در صورت تمايل مي توانيد آويشن را جايگزين اورگانو نماييد.
منبع:نشريه هنر آشپزي شماره 68
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image