مواد لازم:
سيب زميني متوسط / 4عدد
روغن مايع / 2 قاشق سوپخوري
نمك / به مقدار لازم
تخم مرغ / يك عدد
كالباس يا ژامبون / 2 برش
سس كچاپ / به مقدار لازم
طرز تهيه:
سيب زميني را شسته، پوست آن را جدا كرده و با رنده ي ريز در ظرفي كه محتوي آب سرد است رنده كنيد. سپس در صافي (آبكش ) بريزيد، روغن مايع را در تابه مناسبي گرم كرده و سيب زميني هاي رنده شده را در تابه ريخته و با پشت قاشق روي آن را صاف كنيد به طوري كه تمام سطح تابه را بپوشاند و كمي نمك بپاشيد. در تابه را بگذاريد و اجازه دهيد روي حرارت كم بپزد و طلايي رنگ شود. آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم زرين شود (با در بسته ) سپس به روي ظرف مورد نظر برگردانيد. مركز آن را با يك عدد تخم مرغ نيمرو تزيين و اطراف تخم مرغ را هم با كالباس يا ژامبون نگيني خرد شده بپوشانيد سپس تمامي سطح هشت براون را با سس كچاپ منقش سازيد و سرو كنيد.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71