مواد لازم براي 2 نفر :
فيله ي مرغ / 250 گرم (3 قطعه)
نمك و فلفل / به ميزان لازم
پودر سير / 1 قاشق چايخوري
كره / 25 گرم
پيازچه / 6 ساقه
كدو سبز خرد كرده / 150 گرم
پاستاي شكل دار / 300 گرم
خامه / 100 گرم
پنير پارمسان رنده كرده / 150 گرم
روش تهيه
فيله ي مرغ را به شكل نوارهاي باريكي ببريد و با نمك ، فلفل و پودر سير ، قدري در كره تفت دهيد . پيازچه ها را خرد كنيد و همراه با كدو به فيله اضافه كنيد و هم بزنيد تا كدو و پياز بپزد و نرم و سبك شود . پاستا را با كمي نمك و آب جوش به مدت 15 دقيقه بجوشانيد و بعد داخل آبكش بريزيد تا آب آن گرفته شود . سپس خامه را به پاستا بيفزائيد و در ظرف مورد نظر بكشيد . فيله هاي مخلوط با كدو و پيازچه را نيز اضافه كنيد . حالا روي آن را با پنير تزئين كنيد و ميل نمائيد.
منبع: