مواد لازم
آرد سفيد 1 ليوان(500gr) - خرما(500gr) - روغن جامد 1 ليوان(300gr) - پودر قند 1 ليوان سر خالي(125gr) - مغز گردو( 125gr)- دارچين 1 قاشق چايخوري - پودر هل به ميزان دلخواه(حدود 1/2 ) - پودر پسته مقداري براي تزيين
طرز تهيه:
آرد سفيد را با حرارت ملايم تفت مي دهيم حدودا 20 دقيقه تا رنگ آرد تغيير کند و خامي آن از بين برود، سپس روغن را به آرد اضافه کرده و کمي سرخ ميکنيم. (ميتوانيم آنرا درون ظرف مناسب ريخته با روغن مخلوط نماييم و به مدت 6 الا 7 دقيقه به قدرت 100 در ماکروفر قرار دهيم بدون درب و يک الي دو دفعه آنرا هم بزنيم پودر قند و هل را نيز اضافه کرده با هم مخلوط ميکنيم بعد نصف مواد را درون سيني پهن ميکنيم و با قاشق آنرا فشار ميدهيم و صاف ميکنيم آنگاه خرما را که هسته آنرا گرفته ايم و داخل هر کدام يک تکه گردو گذاشته ايم را روي سطح آن ميچينيم سپس بقيه مواد راروي آن ريخته و با قاشق سطح آنرا صاف ميکنيم و روي آنرا با پودر پسته تزيين ميکنيم و بعد از سرد شدن بصورت لوزي ميبريم.