طرز تهيه :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده ، پودر قند و کره را با همزن برقي بزنيد تا لطيف شود . در حين هم زدن يکي يکي زرده هاي تخم مرغ را اضافه نموده و وانيل را هم اضافه کنيد ، آنقدر با همزن بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود . آرد ، هل و نمک را الک کرده و به مايه اضافه نمائيد . توجه داشته باشيد که آرد را به تدريج اضافه کنيد تا جايي که خمير به دشت نچسبد . سفيده را با چنگال زده خميرها را به اندازه کوچکتر از يک گردو گلوله کرده داخل سفيده بياندازيد و بعد در گردوي خرد شده بفلطانيد سپس با ته چوب کباب چوبي وسط شيريني ها را گود کرده و در سيني شيريني پزي قرار داده و با ته چوب کباب چوبي وسط شيريني ها را گود کرده و در سيني را از فر درآورده تا سرد شود ، هل سائيده و پودر قند مخلوط کرده روي شيريني بپاشيد و روي سوراخي که ايجاد کرده ايد ، کمي مارمالاد بريزيد .
مواد لازم :
آرد 2 پيمانه ( حدوداً )
نمک 1/8 قاشق چايخوري
پودر قند 1/2 پيمانه
گردو ( خرد شده ) 1 پيمانه
وانيل شکري 1/4 قاشق چايخوري
زرده تخم مرغ 1 پيمانه
نمک 2 عدد
هل (آسياب شده ) 1 قاشق چايخوري
سفيده تخم مرغ 1 عدد
هل (آسياب شده ) 1 قاشق چايخوري
پودر قند 1/4 پيمانه
مارمالاد 1/4 پيمانه