مواد لازم
زرده تخم مرغ 4 عدد،ماست 200 گرم، روغن 200 گرم، آرد 300 گرم، بکينگ پادر يک سوم قاشق چاي خوري
براي تهيه مايه وسط قطاب :
بادام کوبيده بي پوست: 500 گرم،هل کوبيده :2 قاشق سوپخوري،خاکه قند : 250 گرم
طرز تهيه:
زرده تخم مرغ و روغن و ماست و بکينگ پادر را خوب مخلوط کرده ، بتدريج در آن آرد بريزيد و باز هم بزنيد تا بصورت خمير درآيد ، خمير مزبور را مدت تقريباً دو ساعت کنار بگذاريد، براي تهيه مايه وسط ، بادام را پوست کنده و بکوبيد و هل و قند را هم بکوبيد و با هم مخلوط کنيد .
وقتي که خمير حاضر شد، آنرا را بصورت گلوله درآورده باوردنه به قطر نيم سانتيمتر پهنش کنيد و سپس لواش بوجود آمده را به قطعات مساوي بريده در هر قطعه مقداري از مايه وسط (يعني بادام ، خاکه قند و هل کوبيده ) را بگذاريد و اطراف آن را بسته به شکل هلال درآوريد .
سپس قطاب ها را در روغن سرخ کرده و پس از آنکه بقدر کافي سرخ شد آن را روي صافي بگذاريد تا روغنش خارج شود ، آن گاه هريک از قطاب ها را در خاکه قند غلطانيده در سيني بچينيد و کمي پسته کوبيده هم رويش بپاشيد.