? مواد لازم:
? آب: به مقدار نياز
? آب انار ترش: نصف ليوان
? گوشت: نيم كيلو به صورت خورشي خرد شده
? جعفري خرد شده: يك كيلو
? سبزي محلي (واران بو): 3 قاشق غذاخوري
? گلپر: يك قاشق چايخوري
? پياز: يك عدد
? نمك و فلفل: به ميزان كافي
? روغن: يك قاشق غذاخوري
? زردچوبه: يك قاشق چايخوري
? طرز تهيه:
ابتدا گوشت را داخل ظرفي ريخته كمي سرخميكنيم، سپس سبزي و پياز رنده شده را به آناضافه ميكنيم و خوب تفت ميدهيم، بعد نمك،فلفل، زردچوبه و گلپر و سپس آب انار را به آناضافه كرده و روي شعله قرار ميدهيم، به ميزانيكه گوشت خوب بپزد، سپس چند ليوان آبداخل ظرف ريخته و ميگذاريم مواد خوب جابيفتد. حال غذاي ما آماده است.
منبع:www.vista.ir