|
ريزه کاري مواد غذايي
-(4 Body)
|
ريزه کاري مواد غذايي
Visitor
299
Category:
دنياي فن آوري
? براي تميز كردن پنير پيتزاي چسبيده به ظرف، بهتر است آن را با آب سرد و مايع ظرفشويي بشوييد. ? هنگام استفاده از منقل براي تهيه كباب ، يك ورق كاغذ آلومينيومي (فويل) در كف آن قرار دهيد. اين كار هم باعث تشديد حرارت مي شود و هم تميز كردن منقل را آسان ميكند. ? پوست گرفتن و خرد كردن سير باعث چسبندگي دستها ميشود. براي جلوگيري از اين مشكل، حبههاي سير را ابتدا دو دقيقه در آب جوش و سپس در آب سرد بگذاريد پس از آن پوست بگيريد. توجه داشته باشيد هنگام مصرف سير جوانه سبز وسط آن را در آوريد. ? براي جدا كردن پوست نازك روي بادام، آنها را دو دقيقه در آب جوش قرار دهيد و سپس در آب سرد بگذاريد و به راحتي پوست آنها را جدا كنيد. ? براي گرفتن پوست هلو در تهيه مربا و كمپوت، هلوها را يك دقيقه در آب بجوشانيد و بعد پوست بگيريد. ? براي خشك كردن زرد آلو، آنها را از وسط دو نيم كرده ، هسته را در آوريد و روي سيني فر بگذاريد. فر را داغ كنيد و سيني محتوي برگهها را در فر داغ قرار دهيد حرارت فر را به روي حداقل تنظيم كنيد. لاي در فر را باز بگذاريد و مرتب به آنها سر بزنيد و چنانچه لازم است آنها را زير و روي جا به جا كنيد تا نسوزند. وقتي كه خشك شدند سيني را از فر خارج كنيد . ? براي انتخاب طالبي شيرين نسبت به اندازه اش سنگينتر به نظر ميرسد. روي پوست آن نبايد لكه باشد. عطر خوبي از آن متصاعد شود. اگر ساقه آن به راحتي جدا شود، نيز به معني رسيده بودن آن است. ? مرباي ريواس را هرگز در ظرف آلومينيومي طبخ نكيند زيرا باعث مسموميت ميشود. ? براي تهيه يخ فانتزي، ميتوانيد داخل هر قالب يك گيلاس يا آلبالو قرار دهيد و بعد در قالب آب بريزيد و بگذاريد يخ ببندد. منبع: www.vista.ir
|
|
|