مواد لازم:
تخم مرغ : 9 عدد
شير هموژنيزه : 9 قاشق سوپخوري
روغن : 6 قاشق سوپخوري
مارچوبه : 1 فنجان
قارچ : 1 فنجان
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
براي تهيه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفي ميشکنيم و ميزنيم تا کاملاً کف کند، کمي نمک و فلفل و سه قاشق شير را داخل تخم مرغ ميريزيم و بههم ميزنيم، بعد تابه مناسبي را که لبه آن تقريباً به ارتقاع 2.5 سانتيمتر باشد روي آتش ميگذاريم و سه قاشق روغن را در تابه ميريزيم و ميگذاريم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مايه تخم مرغ و شير را در تابه ميريزيم بهطوري که سطح تابه پوشيده شود. يک لحظه در تابه را ميگذاريم تا املت بسته شود، بعد املت را با يک چنگال و يک کفگير بهدقت لوله ميکنيم.
مايه اصلي تمام املتها بهه همين طريق تهيه ميشود و به نسبت احتياج مقدار آن را ميتوانيم کم يا زياد کنيم.
مارچوبه و قارچ و نمک و فلفل را مخلوط و سه قطعه املت تهيه ميکنيم و لاي هر کدام مقداري از مايه قارچ و مارچوبه ميريزيم.
منبع:www.vista.ir