جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آشپزي با گياهان
-(4 Body) 
آشپزي با گياهان
Visitor 495
Category: دنياي فن آوري
* مرزه: تازه يا خشک شده آن را به پخته ي لوبيا عدس و نخود و نيز سوپ مي افزايند.
* مريم گلي: برگهاي تازه يا خشک شده ي آن را به قيمه با پياز – گوشتهاي چرب – سوسيس با پنير استفاده ميشود.
* نعنا: برگهاي تازه ي آن در غذاهاي مخصوص خاورميانه – ماست – سس گوشت بره و در نوشيدني هاي تابستان – سالاد ميوه و به صورت چاي استفاده ميشود.
* گل لادن : گلبرگهاي تازه آن را در سالادهاي سبز و پنير رنده شده استفاده ميکنند.
* گل هميشه بهار: گلبرگهايي تازه آن را به سوپ‌، سالاد، و پنير رنده شده اضافه ميکنند.
* مرزنجوش : برگهاي تازه يا خشک شده آن را مخلوط با سبزيهاي ديگر به سوپ، غذاهاي گوشتي با آرد و خوراکهاي گوجه فرنگي و لوبيا و مرغ مي افزايند.
* شويد : از برگهاي تازه ي آن در تزئين خوراک ماهي و براي ماريناد ماهي (مزه دار کردن ماهي در مخلوط نمک و سرکه يا آبليمو به همراه روغن مايع) و در سوپ و سالاد سيب زميني و کدو مسمايي و سسهاي مختلف و از تخم شويد در ترشي‌، نان و کيک استفاده ميشود.
* گشنيز: از برگهاي تازه آن در سالاد، بخصوص سالاد هويج، و از تخم آن در ترش يو از برگ تازه ي آن جهت تزئين استفاده ميشود.
* گل گاو زبان : از برگ هاي تازه و جوان آن در سوپها و سالادها و از گلهاي آن در سالاد ها و از مخلوط برگ و گل در شربتها استفاده مي شود.
* سنبل ختايي: ساقه هاي نباتي شده در کيک و برگهاي تازه را در غذاهايي که با ميوه تهيه ميشوند، استفاده ميکنند.
* سير: از حبه هاي تازه آن در سوپها، غذاهاي گوشتي با آرد، سس غذا، سس سالاد و مايونز استفاده مي شود.
* شاهي آبي: برگهاي تازه آن در سوپ، سس مخصوص ماهي و سالاد مي افزايند.
* زوفا: برگهاي تازه آن را به سالاد و غذاهايي که با ميوه درست مي شوند، اضافه مي کنند.
* زيره ي سياه: زيره ي سياه را بر روي نان، کيک و بيسکويت مي پاشند و نيز با کلم، هويچ و چغندر تناول ميکنند.
* سرخس شيرين: برگهاي تازه آن همراه با ميوه ها در جوشانده ها و سالادهاي ميوه استفاده ميشود.
* رازيانه : برگهاي تازه آن را با ماهي و مرغ و پنير رنده شده و تخم رازيانه را با ماهي چرب، سس و سوپ و همچنين به صورت چاي تناول مي کنند.

آشپزي با گياهان

* ريحان: برگهاي تازه آن در ماکارونيها و سسها، و با گوجه فرنگي و قارچ استفاده مي گردد.
* زنجبيل: ريشه ي تازه آن را کباب ميکنند و از ريشه ي خشک يا تازه ي آن در تهيه چاشنيها، سس کاري و ترشي و از ريشه ي خشک و آسياب شده ي آن در تهيه غذاهايي که با ميوه درست مي شوند و در کيک و بيسکويت و از ساقه زنجبيل در سالادهاي ميوه استفاده مي گردد.
* ترشک: برگ‌هاي تازه آن را به سس مخصوص ماهي و سوپ مي‌افزايند.
* جعفري: برگ‌هاي تازه آن مخلوط با سبزي‌هاي ديگر، در سوپ، سس، گشوت و آرد، کره، سالاد و براي تزئين غذاهاي مختلف استفاده مي‌شود.
* جعفري فرنگي: برگ‌هاي تازه‌ي آن مخلوط با ساير سبزي‌ها خرد شده در غذاهايي از قبيل تخم‌مرغ، سوپ، سالاد و سس استفاه مي‌شود.
* تخم کرفس : در سس‌ها و بيسکويت‌هاي مخصوص هضم غذا، در کاري و ترشي استفاده مي‌کنند.
* ترب کوهي : ريشه‌ي تازه‌ي رنده شده را در سس مخصوص گوشت گوساله، ماهي و صدف استفاده مي‌کنند.
* ترخون : برگ‌هاي تازه يا خشک شده‌ي آن همراه با گوشت ماهي يا مرغ، در سرکه، سس‌هاي مخصوص غذا،‌ سس سالاد، در املت و قارچ استفاده مي‌شود.
* برگ بو: از برگ خشک شده‌ي آن در سوپ‌ها، آبگوشت و ماهي استفاده مي‌کنند.
* مي‌نوشند.
* پيازچه: برگ‌هاي تازه و خرد شده آن مخلوط با پنير رنده شده و نيز در سالاد، سوپ و املت استفاده مي‌شود.
* آويشن: برگهاي تازه يا خشک شده‌ي آن در تاس کباب و آبگوشت، غذاهاي گوشتي همراه با گوجه‌فرنگي، پيتزا، لازانيا و انواع پاستاها (ماکاروني) استفاده مي‌شود.
* اکليل کوهي: از اين گياه به صورت تازه در خوراک بره و مرغ استفاده مي‌شود.
* انجدان رومي: برگ هاي تازه آن را به سوپ، غذاهاي گوشتي توام با آرد، مرغ و سالاد مي‌افزايند.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image