شيشانداز يک خوراک گيلکياست که بايد اشتهاي راحت و همهپسندي داشته باشيد تا از آن خوشتان بيايد.
? مواد اوليه براي دونفر:
? کدو حلوايي پوست گرفته و خرد شده در قطعات بزرگ (7×7 سانت) نيم کيلو
? پياز 1 عدد بزرگ
? رب انار 2 قاشق غذاخوري
? روغن سرخ کردني 5 قاشق غذاخوري
? آب نصف ليوان
? شکر در صورت نياز
? نمک کمي
? طرز تهيه:
کدو حلواييهاي پوست کنده، در ابعاد مناسب خورد شده و تميز را داخل روغن که از پيش داغ کردهايد بريزيد و آن پنج دقيقه روي حرارت متوسط سرخ کنيد.
بعد کدوها را خارج کرده و پياز را که بنا به سليقه خودتان ريز يا خلال کرده، در باقيمانده روغن سرخ کنيد تا طلايي شود.
حال رب انار و آب را در ماهيتابه بريزيد و کدوها را مرتب در سطح آن بچينيد. کمي نمک به آن اضافه کنيد. در ظرف را ببنديد تا بسته به نوع کدو، هفت دقيقه يا کمي بيشتر پخته شود.
بدون متلاشي کردن کدوها غذا را در ظرف مناسبي بکشيد و با نان لواش و ماست خامهاي سرو کنيد.
? نکته: ذات اين غذا همان ترش و شيرين است با اين حال اگر دوست داريد شيرينتر باشد ميتوانيد کمي شکر اضافه کنيد.
منبع:www.vista.ir