• بيسكويت نوئل
مواد لازم براي حدود 6 عدد بيسكويت:
100 گرم كره
50 گرم پودرقند
100 گرم آرد سفيد
50 گرم بادام پودرشده
225 گرم پودرقند براي تزئين
1 قاشق سوپخوري آبليمو
1 قاشق سوپخوري آب
1 عدد تخم مرغ كمي زده شده
طرز تهيه:
كره را مدتي در دماي اتاق قرار دهيد تا نرم شود. در ظرف گودي كره و پودرقند را مخلوط كنيد. آرد و پودر بادام را اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد سپس خمير حاصل را به صورت گلوله اي درآورده و در يك كيسه نايلوني بگذاريد. خمير را 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد.
خمير را روي سطح صافي كه كمي آرد روي آن پاشيده ايد باز كنيد و با وردنه آن را به قطر 5 ميليمتر در آوريد. با استفاده از قالبي به شكل درخت كاج نوئل شيريني هايي از خمير بريده و در سيني فر كه از قبل چرب كرده ايم مي چينيم.
با قلم مو كمي تخم مرغ زده شده روي بيسكويت ها بماليد و آنها را در فر با درجه 160 سانتيگراد يا 325 درجه فارنهايت به مدت 20 تا 25 دقيقه يا تا زماني كه كمي طلايي شوند بپزيد. شيريني ها را روي شبكه سيمي سرد كنيد، پودرقند، آبليمو و آب را مخلوط كنيد و اين مايه را در قيف خامه با سر باريك بريزيد و با استفاده از آن و مطابق تصوير بيسكويت ها را تزئين كنيد.
• كيك عسلي كريسمس
مواد لازم:
225 گرم كره يا مارگارين
175 گرم شكر قهوه اي (يا معمولي)
3 قاشق سوپخوري عسل
5 عدد تخم مرغ
100 گرم خلال پوست مركبات
50 گرم خلال بادام
500 گرم كشمش
250 گرم آرد ساده، الك شده
1 قاشق چايخوري بيكينگ پودر
1 قاشق چايخوري جوز هندي (در صورت تمايل)
نصف قاشق چايخوري دارچين
نصف قاشق چايخوري پودر ميخك براي روي كيك
225 گرم پودرقند
1 قاشق سوپخوري آبليمو
1 قاشق سوپخوري آب
چند عدد پاستيل قرمز و سبز
طرز تهيه:
همه مواد تشكيل دهنده كيك را در ظرف گود بزرگي مخلوط كنيد و با يك قاشق چوبي خوب مخلوط نماييد. تا حدود 3 دقيقه به هم زدن مايه كيك ادامه دهيد. در يك قالب گرد حلقه اي كه از قبل آن را چرب كرده ايد بريزيد و به مدت 5/2 ساعت در دماي 150 درجه سانتيگراد در فر بپزيد. پس از خارج كردن كيك از فر بگذاريد حدود 15 دقيقه در قالب بماند و كمي سرد شود سپس از قالب خارج كرده بر روي شبكه سيمي سرد كنيد. پودرقند، آبليمو و آب را مخلوط كنيد و اين مايه را با قاشق روي كيك بريزيد، به طوري كه از ديواره كيك سرازير شود.
منبع: www.vista.ir