? مواد لازم
? توت فرنگي 500 گرم
? ليمو ترش 1 عدد
? يک عدد تخممرغ کامل + يک عدد زرده تخممرغ
? آرد 250 گرم
? کره نرمشده 150 گرم
? شکر 125 گرم،
? بکينگ پودر نصف قاشق چايخوري
? ژله توتفرنگي 100 گرم
? وانيل 14 قاشقچايخوري
? روغن 2 قاشق سوپخوري
? نقل سفيد
? کمي نمک
? طرز تهيه
پوست ليمو را به نرمي رنده کرده و بهمراه آرد در ظرفي بريزيد. وانيل، شکر، نمک و بکينگپودر را با هممخلوط کرده و به ظرف مورد نظر اضافه کنيد. وسط مواد را کمي گود کنيد، کره را چند قسمت کرده و دروسط آنها قرار دهيد و سپس آنها را با نوک انگشتان خود آرام ورز داده تا خمير مواد کاملا با هم مخلوط شوندپس از آن تخممرغ و زرده تخممرغ را اضافه نمائيد و ورز داده تا خمير به دستتان نچسبد. سپس آنها را بمدتيکساعت درون کيسهاي در يخچال قرار دهيد. فر را از قبل تا دماي 2100C گرم کنيد. روي ميز را آرد پاشيدهخمير را به ضخامت نيم سانتيمتر باز نمائيد. سپس خمير را با چاقو يا خميربر به صورت 6 عدد ماهي برشدهيد. خمير را در سيني چرب شده قرار دهيد و آنها را بمدت 12 دقيقه در فر بگذاريد. توسط گريل سطح رويخميرها را هم برشته کنيد و بگذاريد کاملا سرد شود. سپس ژلهاي را که کمي خود را گرفته و از حالت مايعکامل درآمده روي ماهيها بماليد. توت فرنگيها را از طول برش داده بر روي ماهيها قرار دهيد و باقيماندهژله را روي آن بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا ژلهها بسته شود سپس با نقل سفيد روي آن را تزئين نمائيد.
منبع:www.vista.ir