جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كيك خرما و دارچين
-(4 Body) 
كيك خرما و دارچين
Visitor 408
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 8-10 نفر :
كره ي خرد كرده /125 گرم
شكر /110 گرم
عسل /2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ /2 عدد
آرد /220 گرم
بيكينگ پودر /يك و يك دوم قاشق چايخوري
پودر كاكائو /2 قاشق چايخوري
دارچين /1 قاشق چايخوري
شير /125 ميلي ليتر(يك دوم پيمانه)
گردوي خرد كرده و برشته/60 گرم
خرماي هسته گرفته خردكرده/120 گرم
روش تهيه :
كره و شكر را در كاسه ي مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن گاه عسل را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس تخم مرغ ها را يكي يكي بيفزائيد. حالا آرد، بيكينگ پودر، پودر كاكائو و دارچين را با يكديگر مخلوط والك نمائيد و به شكل يك در ميان، همراه با شير به مايه بيفزائيد. اكنون گردوو خرما را درون مايه بريزيد و به آرامي مخلوط كنيد. حالا مايه رادر قالب ميان تهي چرب كرده، به قطر 21 سانتيمتر بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 45 دقيقه بپزيد. اينك 5 دقيقه صبر كنيد تا كيك كمي خنك شود. بعد آن را روي پنجره ي سيمي برگردانيد و تا خنك شدن كامل كيك، به آن دست نزنيد! اكنون در صورت دلخواه، كيك را با كرم كره اي، گردو ودارچين تزئين كنيد.

روش تهيه ي كرم كره اي :
 

150 گرم كره را با همزن برقي بزنيد تا يكدست و رنگش روشن شود. آن گاه 70 گرم پودر شكر الك كرده را كم كم به آن بيفزائيد و همچنان با همزن برقي بزنيد. سپس يك چهارم قاشق چايخوري وانيلين به كرم بيفزائيد.

كيك خرما و دارچين

منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 43.
منبع:
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image