مواد لازم براي 8-10 نفر :
كره ي خرد كرده /125 گرم
شكر /110 گرم
عسل /2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ /2 عدد
آرد /220 گرم
بيكينگ پودر /يك و يك دوم قاشق چايخوري
پودر كاكائو /2 قاشق چايخوري
دارچين /1 قاشق چايخوري
شير /125 ميلي ليتر(يك دوم پيمانه)
گردوي خرد كرده و برشته/60 گرم
خرماي هسته گرفته خردكرده/120 گرم
روش تهيه :
كره و شكر را در كاسه ي مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن گاه عسل را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس تخم مرغ ها را يكي يكي بيفزائيد. حالا آرد، بيكينگ پودر، پودر كاكائو و دارچين را با يكديگر مخلوط والك نمائيد و به شكل يك در ميان، همراه با شير به مايه بيفزائيد. اكنون گردوو خرما را درون مايه بريزيد و به آرامي مخلوط كنيد. حالا مايه رادر قالب ميان تهي چرب كرده، به قطر 21 سانتيمتر بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 45 دقيقه بپزيد. اينك 5 دقيقه صبر كنيد تا كيك كمي خنك شود. بعد آن را روي پنجره ي سيمي برگردانيد و تا خنك شدن كامل كيك، به آن دست نزنيد! اكنون در صورت دلخواه، كيك را با كرم كره اي، گردو ودارچين تزئين كنيد.
روش تهيه ي كرم كره اي :
150 گرم كره را با همزن برقي بزنيد تا يكدست و رنگش روشن شود. آن گاه 70 گرم پودر شكر الك كرده را كم كم به آن بيفزائيد و همچنان با همزن برقي بزنيد. سپس يك چهارم قاشق چايخوري وانيلين به كرم بيفزائيد.
منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 43.
منبع: /ع