مواد لازم براي 4 نفر :
انبه /3 عدد
پرتقال / 3 عدد
شكر / 1 كيلوگرم
جوهر ليمو / يك دوم قاشق چايخوري
روش تهيه
ابتدا پوست پرتقال را بگيريد و آن را فيله كنيد . پوست انبه را هم بگيريد و آن را خرد كنيد . آن گاه فيله ي پرتقال و انبه را با يكديگر مخلوط سازيد و شكر را نيز بيفزائيد . سپس مخلوط به دست آمده را روي حرارت ملايم بگذاريد و صبر كنيد تا بجوشد . بعد حرارت را كمي زياد كنيد تا مارمالاد قوام بيايد . حالا جوهر ليمو را بيفزائيد و پس از يك جوش ،آن را از روي حرارت برداريد و همچنان كه مارمالاد داغ است ، در شيشه ي استريل كرده بريزيد ، در آن را ببنديد و در جاي خنك نگه داريد.
نكته ي خواندني
انبه به دليل دارا بودن ويتامين هاي A,C خطر بروز برخي سرطان ها را كاهش مي دهد و با توجه به مقدار ناچيز سديم در آن ، براي مبتلايان به فشار خون بالا مناسب است .
منبع:آشپز باشي ش 42