مواد لازم
پياز : 1 عدد
آرد سفيد : 1 قاشق سوپخوري
کره : 1 قاشق سوپخوري
فلفل : 1 عدد
برگ دهمست : 1 عدد
رب گوجه فرنگي : 2 قاشق سوپخوري
نمک : 1 قاشق مربا خوري
فلفل سفيد : 0.4 قاشق مربا خوري
آب : 2 فنجان
شکر : 2 قاشق سوپخوري
خامه : 0.5 فنجان
ذرت زرد آب پز : 1 فنجان
کلم پيچ قرمز : 4 عدد
طرز تهيه
پياز و کره را مدت پنج دقيقه پخته و آن را دائم هم بزنيد . برگ دهمست ، فلفل دانه و آرد را به آن مخلوط کرده مدت دو دقيقه بپزيد.
سس رب گوجه فرنگي و نمک و فلفل و آبجوش را در آن ريخته باز مدت بيست دقيقه هم بزنيد.
ذرت را اضافه کرده ده دقيقه ديگر بپزيد و آن را از پوره صافکني بگذارانيد.
قبل از کشيدن، زرده تخم مرغ و خامه را مختصري زده و رويش بريزيد.
منبع:www.vista.ir