? مواد لازم :
? چهار قاشق سوپ خوري ذرت کنسرو شده
? دو فنجان کاهوي خرد شده
? چهار ورقه کالباس خرد شده
? يک سوم فنجان پيازچه خرد شده
? يک قاشق مرباخوري روغن زيتون
? يک قاشق مرباخوري سرکه
? يک هشتم قاشق مرباخوري آويشن
? نمک و فلفل به ميزان لازم
? طرزتهيه:
ابتدا ظرف مناسبي را انتخاب کنيد، سپس ذرت را در صافي ريخته و پس از جدا شدن آب آن همراه با کاهوي خرد شده، کالباس و پيازچه در کاسه بريزيد، سپس در کاسه کوچکي روغن زيتون را با سرکه و آويشن مخلوط کنيد و به ميزان دلخواه به آن نمک و فلفل بيفزاييد. سس تهيه شده را روي سالاد ريخته و پس از هم زدن بلافاصله ميل کنيد.
منبع: www.vista.ir