? مواد لازم :
ـ گوشت خالص چرخ كرده (يك كيلو)
ـ چربي چرخ كرده (200 گرم)
ـ آرد (نيم كيلو)
ـ تخم مرغ (دو عدد)
ـ پياز (500 گرم)
ـ كره (20 گرم)
ـ نمك و فلفل (به مقدار لازم)
? طرزتهيه:
خمير را بدون زدن مايه خمير ، با افزودن تخم مرغ ، عمل مي آورند. گوشت داراي اندكي چربي را چرخ مي كنند. مقداري پياز را خرد مي كنند و به گوشت مي افزايند. پس از تهيه خمير ، آنرا به قطر يك سانتي متر پهن كرده و با چاقو به اندازه هاي دلخواه مي برند. سپس گوشت چرخ كرده را داخل آنها گذاشته ، خميرها را مي بندند. (اگر گوجه خرد شده نيز به آن افزوده شود ، طعم بسيار مطلوبي مي دهد). پس از آماده شدن خميرهاي حاوي گوشت ، آنها را در داخل طبقات فوقاني قابلمه مخصوص مانتي پزي (كه داراي يك طبقه پر از آب و چند طبقه فوقانيِ مشبك مي باشد) مي چينند. براي جلوگيري از چسبندگي خميرها به كف طبقات مشبك ، بهتر است كف آنها را با اندكي روغن ، چرب نمايند. پس از اينكه همه چيز آماده شد ، طبقه زيرين قابلمه را پر از آب نموده و به همراه طبقات مشبك فوقاني كه خميرها در آن چيده شده ، بر روي شعله قرار مي دهند تا با بخار آب ، خميرها و محتويات آن به خوبي بپزد. پس از 45 دقيقه ، غذا مي پزد. مانتي هاي پخته شده را در داخل ظرفي ديگر مي ريزند و با اندكي كره ، آنها را به هم مي زنند و به اين ترتيب ، غذا براي صرف شدن آماده مي شود.