جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مانتي
-(6 Body) 
مانتي
Visitor 311
Category: دنياي فن آوري

? مواد لازم :
 

ـ گوشت خالص چرخ كرده (يك كيلو)
ـ چربي چرخ كرده (200 گرم)
ـ آرد (نيم كيلو)
ـ تخم مرغ (دو عدد)
ـ پياز (500 گرم)
ـ كره (20 گرم)
ـ نمك و فلفل (به مقدار لازم)

? طرزتهيه:
 

خمير را بدون زدن مايه خمير ، با افزودن تخم مرغ ، عمل مي آورند. گوشت داراي اندكي چربي را چرخ مي كنند. مقداري پياز را خرد مي كنند و به گوشت مي افزايند. پس از تهيه خمير ، آنرا به قطر يك سانتي متر پهن كرده و با چاقو به اندازه هاي دلخواه مي برند. سپس گوشت چرخ كرده را داخل آنها گذاشته ، خميرها را مي بندند. (اگر گوجه خرد شده نيز به آن افزوده شود ، طعم بسيار مطلوبي مي دهد). پس از آماده شدن خميرهاي حاوي گوشت ، آنها را در داخل طبقات فوقاني قابلمه مخصوص مانتي پزي (كه داراي يك طبقه پر از آب و چند طبقه فوقانيِ مشبك مي باشد) مي چينند. براي جلوگيري از چسبندگي خميرها به كف طبقات مشبك ، بهتر است كف آنها را با اندكي روغن ، چرب نمايند. پس از اينكه همه چيز آماده شد ، طبقه زيرين قابلمه را پر از آب نموده و به همراه طبقات مشبك فوقاني كه خميرها در آن چيده شده ، بر روي شعله قرار مي دهند تا با بخار آب ، خميرها و محتويات آن به خوبي بپزد. پس از 45 دقيقه ، غذا مي پزد. مانتي هاي پخته شده را در داخل ظرفي ديگر مي ريزند و با اندكي كره ، آنها را به هم مي زنند و به اين ترتيب ، غذا براي صرف شدن آماده مي شود.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image