? مواد لازم :
نان سفيد : 2 عدد
جگر مرغ : 100 گرم
تخم مرغ پخته : 3 عدد
جعفري ساطوري شده : 2 قاشق سوپخوري
آب ليموترش : 3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون : 0.5 فنجان
فلفل : قدري
نمک : قدري
? طرزتهيه:
جگر را خرد ميکنيم و ميشوئيم، در صورتيکه جگر بره مصرف کنيم رگ و ريشه آن را ميگيريم، کمي روغن زيتون در ظرفي ميريزيم و روي آتش ميگذاريم، بعد جگر را در روغن ميريزيم و کمي سرخ ميکنيم به حدي که آب جگر کشيده شود آنگاه کمي نمک و فلفل ميزنيم بعد جگر را يک بار چرخ ميکنيم، بعد تخم مرغ سفت را رنده ميکنيم جگر چرخ شده و تخم مرغ و جعفري خرد شده و آب ليمو و نمک و فلفل و بقيه روغن زيتون را مخلوط ميکنيم تا نرم و لطيف شود، سپس روي نانهاي کوچک و آماده شده را از مايه جگر ميماليم و روي آن را با يک برگ جعفري تزئين ميکنيم
ميتوانيم از پاتههاي جگر کنسرو استفاده کنيم و کمي جعفري خرد شده و آبليمو با آن مخلوط نمائيم. اين مايه را نيز ميتوان در قيف ريخت و روي نان را با آن تزئين نمود.
منبع: www.vista.ir