موادلازم
ترشک : 200 گرم
کره : 75 گرم
شير هموژنيزه : 2 فنجان
آرد سفيد : 1 قاشق سوپخوري
آب : 1.5 ليتر
تخم مرغ : 2 عدد
طرز تهيه
ترشک را خرد کرده با کره مخلوط نموده بگذاريد 20 دقيقه بپزد. آنگاه روي آن آرد بپاشيد و هم بزنيد تا سرخ بشود. سپس آب و نمک و يک حبه قند ريخته در ديگ را بگذاريد، پس از ربع ساعت تخم مرغ را با شير بزنيد و در سوپ بريزيد.آنگاه مقداري ورميشل و يا ماکاروني ريخته، بگذاريد بيست دقيقه ديگر بجوشد.
منبع:www.vista.ir