مواد لازم براي 4 نفر :
پودر كاكائو / 2 قاشق سوپخوري
پودر ژلاتين / 7 گرم (حدود 2 قاشق سوپخوري)
شير / 700 ميلي ليتر
شكر / 125 گرم
زرده ي تخم مرغ / 3 عدد
نمك / يك پينچ
سفيده هاي تخم مرغ/ 3 عدد
روش تهيه
پودر كاكائو و پودر ژلاتين را با هم مخلوط كنيد . شير را بيفزائيد و خوب هم بزنيد . آن گاه مخلوط را روي حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا ژلاتين و پودر كاكائو خوب حل شوند. سپس شكر را بيفزائيد و مخلوط نمائيد . زرده هاي تخم مرغ را با نمك مخلوط كنيد و با همزن برقي بزنيد تا رنگش روشن شود . بعد آن را به شير در حال جوشيدن بيفزائيد و به سرعت هم بزنيد تا زرده هاي تخم مرغ بپزد و مايه ، غليظ شود . حالا مايه را از روي حرارت برداريد و رو ي آن را به مدت 15 دقيقه بپوشانيد . اينك سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد . بعد مايه را به آرامي به سفيده هاي تخم مرغ بيفزائيد . اكنون كرم را در قالب بريزيد و در يخچال بگذاريد تا كاملاً ببندد. اينك كرم را براي پذيرائي ، در ظرف زيبائي برگردانيد و با سس شكلات يا سس هلو تزئين نمائيد.
نكته ي خواندني
شكلات مواد مغذي زيادي از قبيل پتاسيم ، منيزيم ، كلسيم ، آهن و ويتامين هاي B1 ، A ، B2 ، D و E دارد . همچنين شكلات حاوي ماده اي به نام سروتونين است كه به عنوان يك عامل ضد افسردگي عمل مي كند . مشاهده شده است كه ميزان آنتي اكسيدان شكلات خالص 4 برابر چاي سياه مي باشد.
منبع:آشپز باشي ش 42