مواد لازم :
گوشت گاو : 500 گرم
قارچ : 2 دانه
پياز سبز : 2 دانه
کرفس خرد شده : 12.5 گرم
کلم : 12.5 گرم
زنجبيل : قدري
ميگو تاره : 1 قاشق مربا خوري
سس سويا : 2 قاشق سوپخوري
نمک : 1 قاشق مربا خوري
روغن : 4 قاشق سوپخوري
شکر : 1.5 قاشق مربا خوري
آب مرغ : 1 فنجان
طرز تهيه:
قارچ، پيازچه، ميگو و زنجبيل را ريز خرد نموده آن را با گوشت قيمه شده، مخلوط کنيد. سپس سس سويا و نمک و شکر را با آن مخلوط کرده چهار دانه کوفته درست کنيد.
روغن را در ماهي تاوه ريخته همين که خوب داغ شد، سيري را که قبلاً خرد کرده ايد در آن ريخته کمي همش زده کوفتهها را روي سبزي گذاشته آبگوشت جوجه را رويش بريزيد و بگذاريد مدت 15 دقيقه بجوشد.
منبع:www.vista.ir