? مواد لازم:
گوشت ران بره=2 کيلو و نيم
زنجبيل تازه له شده=2 قاشق چايخوري
سير له شده=2 قاشق چايخوري
پودر کاري=2 قاشق چايخوري
نمک=1 قاشق چايخوري
دانه هاي زيره=2 قاشق چايخوري
دانه فلفل سياه=4 عدد
ميخک=3 عدد
پودر فلفل قرمز=1 قاشق چايخوري
آبليمو=3 قاشق غذاخوري
روغن=1و4/1 پيمانه
پياز=1 عدد بزرگ پوست گرفته
آب=2 پيمانه/حدود 2 ليتر
? طرز تهيه:
? با يک چاقوي بزرگ چربيها را از گوشت بگيريد تمام اطراف گوشت را با يک چنگال سوراخ کنيد.
? در کاسه اي زنجبيل،سير،کاري،نمک،زيره،ميخک و فلفل را با هم مخلوط کنيد.آبليمو را به آن افزوده و خوب مخلوط کنيد. سپس آن را با قاشق روي گوشت ريخته و داخل گوشت ماساژ دهيد.
? روغن را در ماهيتابه اي گرم کرده،گوشت را به آن افزوده و پياز را کنار گوشت قرار دهيد.
? آب کافي به آن افزوده تا گوشت را بپوشاند و با حرارت ملايم به مدت 2 و نيم تا 3 ساعت بپزد.گاهگاهي آن را برگردانيد.
(اگر پس از مدتي آب بخار شد و گوشت هنوز نرم نشده،مقدار ديگري آب به آن بيافزاييد). وقتي آب کاملا بخار شد کباب را برگردانيد تا تمام اطراف آن قهوه اي شود.
? کباب را از ماهيتابه خارج کرده و به ظرف صرف منتقل کنيد. کباب را تکه تکه کره يا به صورت درسته سر ميز ببريد.
منبع: www.vista.ir