جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کباب بره (هندي)
-(10 Body) 
کباب بره (هندي)
Visitor 342
Category: دنياي فن آوري
? مواد لازم:
گوشت ران بره=2 کيلو و نيم
زنجبيل تازه له شده=2 قاشق چايخوري
سير له شده=2 قاشق چايخوري
پودر کاري=2 قاشق چايخوري
نمک=1 قاشق چايخوري
دانه هاي زيره=2 قاشق چايخوري
دانه فلفل سياه=4 عدد
ميخک=3 عدد
پودر فلفل قرمز=1 قاشق چايخوري
آبليمو=3 قاشق غذاخوري
روغن=1و4/1 پيمانه
پياز=1 عدد بزرگ پوست گرفته
آب=2 پيمانه/حدود 2 ليتر

کباب بره (هندي)

? طرز تهيه:
? با يک چاقوي بزرگ چربيها را از گوشت بگيريد تمام اطراف گوشت را با يک چنگال سوراخ کنيد.
? در کاسه اي زنجبيل،سير،کاري،نمک،زيره،ميخک و فلفل را با هم مخلوط کنيد.آبليمو را به آن افزوده و خوب مخلوط کنيد. سپس آن را با قاشق روي گوشت ريخته و داخل گوشت ماساژ دهيد.
? روغن را در ماهيتابه اي گرم کرده،گوشت را به آن افزوده و پياز را کنار گوشت قرار دهيد.
? آب کافي به آن افزوده تا گوشت را بپوشاند و با حرارت ملايم به مدت 2 و نيم تا 3 ساعت بپزد.گاهگاهي آن را برگردانيد.
(اگر پس از مدتي آب بخار شد و گوشت هنوز نرم نشده،مقدار ديگري آب به آن بيافزاييد). وقتي آب کاملا بخار شد کباب را برگردانيد تا تمام اطراف آن قهوه اي شود.
? کباب را از ماهيتابه خارج کرده و به ظرف صرف منتقل کنيد. کباب را تکه تکه کره يا به صورت درسته سر ميز ببريد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image