آشپزي- اين دسر ژلهاي را ميتوان با استفاده از يكي از انواع ميوههاي موجود در هر فصل و آب آن تهيه كرد.
به عنوان مثال، ميوه انتخابي در فصل پاييز ميتواند انار باشد. دانههاي انار فرم زيبايي را در اين دسر ژلهاي شفاف ايجاد ميكنند.
مواد لازم:
• آب انار، 3 ليوان
• ميوه انار، يك عدد متوسط
• آرد سيبزميني، 100 گرم
• شكر، 100 تا 200 گرم
توضيح: ميزان شكر مورد نياز، بستگي به ترشي يا شيريني انار آبگيري شده دارد.
طرز تهيه:
1 ـ ابتدا آب انار را صاف كرده و كنار بگذاريد. انار را نيز دان كرده و در كاسه كوچكي بريزيد.
2 ـ كاسه بزرگي آماده كنيد و آرد سيبزميني را در آن بريزيد؛ سپس كمكم مقدار 2 ليوان آب سرد را به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا گلوله گلوله نشود. حالا اين خمير را از داخل صافي فلزي عبور داده و پس از آن روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا خمير بپزد. معمولا مدت زمان لازم جهت پخت اين خمير حدود 20دقيقه است.
3 ـ بعد از اين مرحله ـ همينطور كه كاسه حاوي خمير روي اجاق گاز قرار دارد ـ آب انار را اضافه كرده و به همزدن ادامه دهيد. پس از اينكه مواد خوب با هم مخلوط شد، شكر را اضافه كنيد. حالا زمان چشيدن است.
در صورت ترش بودن، مقداري شكر به آن اضافه كنيد. سپس همزدن را تا زماني ادامه دهيد كه مخلوط به لحاظ غلظت شبيه به فرني شود. زمان لازم براي هم زدن حدود نيم ساعت است.
پس از طي اين مدت، شعله اجاق گاز را خاموش كنيد. حالا دسر آماده است. كافي است آن را در ظرف موردنظر بريزيد و دانههاي انار را به آن اضافه كنيد. سپس ظرف را داخل يخچال بگذاريد تا ببندد. معمولا براي اين منظور 3ساعت زمان نياز است.