مواد لازم
1 عدد پياز قرمز کوچک - 4 عدد گوجه فرنگي - زيتون سياه بدون هسته 2 1/2 پيمانه - شاهي و يا هر نوع سبزي معطر ديگر 3 پيمانه - برگ ريز اسفناج 120 گرم يا 2 پيمانه - برگ گشنيز خرد شده 1 قاشق سوپ خوري - نمک و فلفل به مقدار لازم - در صورت تمايل 1/4 پيمانه ترشي فلفل قرمز
مواد لازم براي تهيه سس
روغن زيتون 2 قاشق سوپ خوري - آب ليمو 1 قاشق سوپ خوري - شکر 1/4 قاشق چاي خوري - جعفري خورد شده 1/2 قاشق چاي خوري - تخم زيره 1 قاشق چاي خوري - سير کوبيده 2 حبه
طرز تهيه سس:
تمام مواد لازم را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنيد.
طرز تهيه سالاد:
گوجه فرنگي ها را به 8 قسمت تقسيم کرده پياز ها را ورقه ورقه برش دهيد ورقه هاي پياز را از هم جدا کنيد . گوجه فرنگي و پياز و زيتون و سبزي معطر و اسفناج و ترشي فلفل را با هم مخلوط کرده سپس سس را روي سالاد بريزيد . در نهايت گشنيز خورد شده را روي سالاد بپاشيد.