جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
هنر رزمي سوباک دو
-(13 Body) 
هنر رزمي سوباک دو
Visitor 1012
Category: دنياي فن آوري
سوباک دو چيست؟
هنر رزمي سوباک دو با سابقه اي کهن و اززمان سلسله سيلا 936 قبل از ميلاد در کشور کره بسط و گسترش يافت .در سال 1945 استاد بزرگ هوانگ کي اين هنر را به صورت نوين در کره بنيان نهاد . استاد مصطفي محمودي تنها نماينده سوباک دودر ايران در سال 1995 در پنجاهمين سالگرد مودوک کوان اين هنر رزمي را زير نظر استاد بزرگ هوانگ کي آموزش ديده و در بهمن ماه 1389 مجوز فعاليت سراسري در ايران را زير نظر کميته ورزشهاي رزمي کره اي فدراسيون ورزشهاي رزمي دريافت نموده است.
پنج ارزش در سوباک دو شامل : تاريخ و سنت ، فلسفه ، انضباط ، احترام ، تکنيک مي باشد.که با توجه به فلسفه وجودي سوباک دو تمرينات در اين هنر رزمي تدوين شده است.
تمرينات پايه ، هبانگ ( فرم ) ، تمرينات مبارزات قرار دادي ، دفاع شخصي ، مبارزات آزاد و کنترلي ، شکستن اجسام سخت ، حرکات تنفسي .
در سوباک دو با توجه به گستر دگي تمرينات اين فرصت وجود دارد که هنر جويان در بخشهايي که استعداد و علاقه دارند بتوانند فعاليت نمايند.
درجات در سوباک دو : سيستم درجه بندي در سوباک دو به دو شکل گاپ و دان مي باشد که شامل ده گاپ و هشت دان است . ده گاپ شامل چهار کمربند سفيد ، نارنجي ، سبز ، قرمز مي باشد که به ترتيب نشان دهنده کامل شدن هنر جو طي مدت آموزش است . دان يک تا سه کمربند سورمه اي و دان چهار به بالا کمر بند سورمه اي با نوار قرمز در وسط .
سورمه اي به جاي مشکي . مشکي يا سياه نشان دهنده تکامل و کامل شدن شخص است اما در سوباک دو اعتقاد بر اين است که هنر جو در هر زمان نياز به آموزش دارد و هيچگاه کامل نخواهد شد حتي در بالاترين درجات پس رنگ مورد استفاده در سطح دان سورمه اي است .
قوانين مسابقات در سوباک دو : مبارزات به دو شيوه کنترلي و آزاد برگزار مي گردد.نمايشهاي انفرادي و تيمي شامل هيانگ ها ، دفاع شخصي ، شکستن اجسام سخت . هيانگ ( فرم ) به صورت انفرادي و تيمي برگزار مي گردد. در مبارزات کنترلي از لوازم حفاظتي همچون کلاه با گارد صورت ، دستکش ، ساعد بند ، ساق بند ، رو پايي و کاپ استفاده مي شود .لباس (توبوک) در سوباک دو به صورت يقه باز کاراته اي با نوار رنگي به رنگ کمربند در دور يقه ، آستين ها و پايين لباس استفاده مي شود.
مبارزات در يک تايم سه دقيقه انجام مي شود در صورت تساوي يک تايم دو دقيقه در صورت تساوي يک تايم يک دقيقه و باز هم در صورت تساوي شکستن اجسام سخت و در آخر وزن کشي ، برنده را مشخص مي کند .
نکنه حائز اهميت اينکه در سوباک دو به هيچ عنوان برنده و يا بازنده بودن مطرح نيست و به همين دليل در تمامي مسابقات روح برادري و کمک به يک ديگر فراوان ديده مي شود.
استاد بزرگ هوانگ کي در سال 2002 دار فاني را وداع گفت و بعد از ايشان کوان جانگ نيم هوانگ مسئوليت اين سبک را به عهده گرفته است . و براي ترويج اين هنر رزمي مي کوشد
تا سال 1979 فشارهاي سياسي زيادي بر مودوک کوان وارد شد و فضاي دشواري براي ادامه فعاليت فراهم نمود و به همين منظور استاد تصميم به عزيمت به خارج از کره و ترويج هنر رزمي در سراسر جهان شد و در ايالات متحده، يونان، انگلستان ، فرانسه، بلژيک، آلمان، ايتاليا، سوئيس، هلند، پورتوريکو، آرژانتين ، مالزي، برونئي ، استراليا ،ايران و.... اين هنر را گسترش داد.
پس از تشکيل بزرگترين سازمان رزمي در کره که بسياري از مکتب ها در ان قرار گرفتند ، و سيستم تکواندو را نشکيل دادند، استاد هوانگ کي با توجه به اين موضوع که معيارهاي نا عادلانه اي براي مودوک کوان در نظر گرفته شده است از حضور در اين سيستم خودداري نمود به همين جهت دولت کره مجوز مودوک کوان را لغو نمود اما استاد هوانگ کي پرونده را به ديوان عالي کشور کره برد و در سال 1966 برنده پرونده شناخته شد و در نتيجه سازمان سو باک دو مو دوک کوان را تشکيل داد.
از سال 1960 تا 1961 مو دوک کوان 8 خبر نامه متوالي را منتشر ساخت .که نشان از قدرت مو دوک کوان قبل از کودتاي نظامي در کره مي باشد .
بهبود روابط انساني از طريق هنر رزمي سوباک دو جزء جدايي ناپذير اين هنر رزمي است .
در سال 1960 انجمن کره اي سو باک دو رسما در دولت کره به عنوان هنر رزمي سنتي کره اي ثبت شد .و در سال بعد مو دوک کوان و فلسفه وجودي آن براي اولين بار به رسميت شناخته شد .
سو باک شامل استفاده تکنيک هاي قابل توجه دست و رقص دست در سيستم سخت و نرم مي باشد.
با به دست آوردن کتاب مويي دو بو تونگ جي و مطالعه آن وي روح تازه اي به سو باک داد و مشغول به توسعه سو باک شد
در سال 1947 نام اين هنر را به تانگ سو دو تغيير داد.مو دوک کوان يکي از 5 سبک اصلي هنر هاي رزمي کره اي است . وي در ابتدا هنر رزمي خود را هوا سو دو هنر دست و گل ناميد . که با توجه به عدم شناخت عمومي نتوانست شاگردان زيادي جمع آوري کند.بعد از پايان جنگ جهاني دوم و در 9 نوامبر 1945 مو دوک کوان را بنيان نهاد.او يک سال زير نظر استاد يانگ هنر رزمي آموخت و بعنوان شاگرد ارشد به کره بازگشت با توجه به اشغال کره توسط ژاپن وي مجوز ادامه فعاليت رزمي را نداشت . وي در سال 1939 در راه اهن چو کار ميکرد و با توجه به اجازه استفاده از کتابخانه وي مشغول مطالعه فلسفه کاراته اوکيناوا شد .در طول چند سال و ي مشغول تکميل و بلوغ خود در زمينه هنرهاي رزمي شد.پس از فارغ التحصيلي از دبيرستان در سال 1935 ، کوان جانگ نيم در راه اهن منچوري مشغول کار شد ، در سال بعد وي به يک استاد چيني به نام يانگ معرفي شد . شکل گيري اين هنر رزمي فرايند ساده اي نبود . در سال 1921 زماني که استاد 7 ساله بود شاهد اعدام تعدادي از اساتيد هنر رزمي در کره بود .در آن زمان تعدادي از اساتيد هنر رمي حدود 7 يا 8 نفر توانستند از زندان فرار کنند و هوانگ کي هنر رزمي را از يکي از اين افراد فرا گرفت.مو دوک کوان به معناي واقعي مدرسه تقوا و پرهيزکاري و هنر رزمي است. اين هنر رزمي در سال 1945 توسط کوان جانگ نيم هوانگ کي بنا نهاده شد.
سوباک دو به معني واقعي يک هنر رزمي است چرا که با بهره گيري از سيستمهاي سخت و نرم تمرينات خود را به گونه اي طراحي نموده که افراد از خرد سالي تا کهن سالي با توجه به شرايط جسماني خود به تمرين بپردازد.
منبع:سايت مرکزسوباک دو ايران
ارسال توسط کاربر محترم سايت :karim1350
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image